Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Терапевтска стоматологија

Третман на пулпитис, периодонтитис
клиники не се пронајдени
Привремена обтурација на коренскиот канал со препарати на Ca , Привремено залевање на коренскиот канал со медицинска паста , Дефофореза на коренскиот канал (1 сесија) , Отстранување на туѓо тело од денталниот канал , Отстранување на иглата од денталниот канал , Сеопфатен третман на периодонтити , Сеопфатен третман на периодонтити , Сеопфатен третман на пулпитис , канал , механички третман на коренскиот канал , прекривање на девијатизирачката паста во забната празнина , полнење на заботниот канал со пасти , пополнување на коренскиот канал и гута-перча , полнење на коренскиот канал со системот Термафил , Повторено механичко и лековито лекување на каналите , Привремено пополнување , Распалмированиееерезортизиран дентален канал , Отстранување на нервите во забот , Инсталација на интраканален фиберглас игла , Инсталација на интраканален титаниум
Клиниките со активна услуга "Терапевтска стоматологија" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.