Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Дијагностика во стоматологијата

Ортопантомограм
клиники не се пронајдени
Периодонтограм
клиники не се пронајдени
Х-зраци на првиот заб
клиники не се пронајдени
Sialography
клиники не се пронајдени
TRG (телерогенографија)
клиники не се пронајдени
Ултразвук на плунковните жлезди
клиники не се пронајдени
Електрондотодијагностика 1. заб
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна услуга "Дијагностика во стоматологијата" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.