Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Операција на белите дробови

Билобектомија
клиники не се пронајдени
Лобектомија
клиники не се пронајдени
Белодробна сегекктомија
клиники не се пронајдени
Туморска енуклеација на белите дробови
клиники не се пронајдени
Ехинококцектомија
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна услуга "Операции на белите дробови" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.