Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Консултации на специјалисти за деца

Генетика консултации
клиники не се пронајдени
Консултација детски гастроентеролог
клиники не се пронајдени
Консултација со детскиот гинеколог
клиники не се пронајдени
Консултативен педијатриски дерматолог
клиники не се пронајдени
Консултација со детскиот кардиолог
клиники не се пронајдени
Консултација детски невролог
клиники не се пронајдени
Консултација детски нефролог
клиники не се пронајдени
Консултација детски офталмолог
клиники не се пронајдени
Консултативен детски психолог
клиники не се пронајдени
Консултативен педијатриски пулмолог
клиники не се пронајдени
Консултација со детскиот уролог
клиники не се пронајдени
Советување на хирургот за деца
клиники не се пронајдени
Консултација на детскиот ендокринолог
клиники не се пронајдени
Неонатолог консултации
клиники не се пронајдени
Педијатар консултации
клиники не се пронајдени
Инспекција пред вакцинација
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна служба "Консултации на специјалисти за деца" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.