Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Операции на ушните структури

Атикоантротомија
клиники не се пронајдени
Мастоидотомија
клиники не се пронајдени
Мајринпластика
клиники не се пронајдени
Хирургија за враќање на слухот
клиники не се пронајдени
Санитарна хирургија на средното уво
клиники не се пронајдени
Стапедопластика
клиники не се пронајдени
Тимпанопластика
клиники не се пронајдени
Отстранување на полипи на средното уво
клиники не се пронајдени
Смалување на шуплина на тапанот
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна услуга "Операции на ушните структури" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.