Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Операции на структурите на носната празнина

Вазотомија на долниот турбинат
клиники не се пронајдени
Максиларен рбет
клиники не се пронајдени
Криодеструкција на долната обвивка
клиники не се пронајдени
Долна остеоконхотомија
клиники не се пронајдени
Хирургија по фрактура на носот
клиники не се пронајдени
Полипотомија на носот
клиники не се пронајдени
Резобирање на носната раковина
клиники не се пронајдени
Отстранување на назална синехија
клиники не се пронајдени
Frontotomy
клиники не се пронајдени
Ендоскопска септопластика
клиники не се пронајдени
Ендоскопска ендоназална химототомија
клиники не се пронајдени
Ендоскопска еммоидотомија
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна служба "Операции на структурите на носната шуплина" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.