Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Операции на структурите на фаринксот и ларинксот

Аденоматозна трансеналвен пристап
клиники не се пронајдени
Отворање на паратонисиларниот апсцес
клиники не се пронајдени
Криодеструкција на аденоидите
клиники не се пронајдени
Криодеструкција на крајниците
клиники не се пронајдени
Ласерска лакуномија
клиники не се пронајдени
Ласерски ефект на фарингеални гранули
клиники не се пронајдени
Ласерски третман за грчењето
клиники не се пронајдени
Ларингијална ресекција
клиники не се пронајдени
Tonsillectomy
клиники не се пронајдени
Трахеотомија
клиники не се пронајдени
Увулопалопластика
клиники не се пронајдени
Увулопалатофирингопластика
клиники не се пронајдени
Увулотомија
клиники не се пронајдени
Хируршки третман на грчењето
клиники не се пронајдени
Ендоскопско аденоидно отстранување
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна служба "Операции на структурите на фаринксот и гркланот" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.