Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Консултации по неврологија

Советување на 'рбетот
клиники не се пронајдени
Мануелна терапевтска консултација
клиники не се пронајдени
Консултација со неврологот
клиники не се пронајдени
Неврохирургија консултација
клиники не се пронајдени
Консултација со епилептолог
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна служба "Консултации по неврологија" не беа пронајдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.