Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Корекција на нарушувања на говорот

Корекција на лекцијата Алалија
клиники не се пронајдени
Афазија корекција Почетен курс
клиники не се пронајдени
Лекција за корекција на брадилалија
клиники не се пронајдени
Лекција за исправка на дизартрија
клиники не се пронајдени
Корекција на дисграфика на занимања
клиники не се пронајдени
Лекција за корекција на дислалија
клиники не се пронајдени
Класа за исцрпување на пелтечат
клиники не се пронајдени
Корекција на окупација ОНР
клиники не се пронајдени
Лекција за корекција на ринолалии
клиники не се пронајдени
Лекција за исправката FFN
клиники не се пронајдени
Говорна терапија масажа
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна услуга "Корекција на нарушувања на говорот" не се најдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.