Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Светлина терапија

Интравенска ласерска лумба (ВЛОК)
клиники не се пронајдени
Вагинална терапија со ласери
клиники не се пронајдени
Ласерска терапија ректално
клиники не се пронајдени
Локална УВ-терапија
клиники не се пронајдени
Општа УВ-терапија
клиники не се пронајдени
Вкупно инфрацрвено зрачење
клиники не се пронајдени
Ултравиолетово зрачење на крв
клиники не се пронајдени
Клиниките со активна услуга "Лесни третмани" не се најдени. Веќе работиме за да го надминеме ова.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.