Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Сите симптоми

Ако вие, на еден или друг начин, сте биле на оваа страница, тогаш, најверојатно, ќе се прашувате зошто оваа страница всушност е потребна. Како што можете да видите, постојат многу различни зборови подолу, и како што не е тешко да се одреди од нивното гледање, тоа се симптоми.

Суштината на понатамошни дејствија е едноставна: можете да изберете кој било од овие симптоми и да дознаете како се "чувствува" (карактеристики на локализација, манифестации, итн.), Под кои болести постојат, кои дополнителни симптоми, во овој случај, може да се придружат итн. На кратко, ова е друга верзија на самодијагностика врз основа на одредени промени во вашата општа состојба, без разлика дали тоа е обична главоболка, течење на носот или нешто посериозно. Секој таков симптом има соодветни објаснувања под кои можете да видите листа на болести со нивно посеопфатно разгледување.

Патем, можно е да се најдат слични информации за специфичноста на одредени симптоми преку самите статии на нашата веб страница. Најспецифичните симптоми на болеста се обележани со сина боја во "капа" на статијата. Со кликнување на било каков симптом, повторно ќе можете да добиете слични информации за спецификите на нејзината манифестација, врска со други состојби и болести. Сето ова ни овозможува да направиме самодијагностика малку разбирлива и разноврсна.

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .