Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Рекламирање на страницата

Ве покануваме да соработуваме со организации за соработка кои работат на медицинско поле!

Е-пошта: contact@medican.site.

За нас

Веб-страница medican.site постои од почетокот на 2013 година. Ние постојано работиме на развојот на проектот, а неговото присуство добро зборува за ова. Целна публика на сајтот - луѓе кои се обидуваат да спроведат почетна самодијагностика на некои болести. Тие ги проучуваат можните симптоми, фазите на болеста, информации за лекарите кои вредат да се контактираат. На крајот, се донесува одлука на кого да се контактира за понатамошен третман.

Публика

Посетеност на веб-страница :Парчиња (добиени од статистиката Јандекс метрика и релевантни на 09/14/2015) :

  • Пол на публиката: машки - 29%, женски - 71%.
  • Возраста на возрасните: под 18 години - 4,85%, 18-24 години - 16%, 25-34 години - 46,5%, 35-44 години - 16,8%, 45 години и постари - 15,8%.
  • Извори на сообраќај: референции од пребарувачите - 86,7%, директни посети - 12,5%.
  • Географија на посетителите: Русија - 60%, Сербина - 16,7%, Казахстан - 6,83%, Белорусија - 6,52%.
  • Географија по региони на Русија: Центар - 22,9%, Волга регион - 12,8%, Југ - 8,5%, Сибир - 6,4%, Урал - 3,5%, Северозапад - 2,0%, Крим - 1,3%, Далечен Исток 0,6%.

Форми на соработка

  • Банерско рекламирање (големината и локацијата на банери се прикажани на оваа страница).
  • Поставување на соопштенија за печатот.
  • Објавување на промотивни материјали, вкл. со линкови до партнери.
  • Поставување текстуални блокови без индексирање на крајот на одредени статии.
  • Објавување информации за твојот мед. институција во директориумот на организации.

Форми на плаќање

Минималната нарачка е 1000 рубли. Предплащане. Плаќање преку WMR, WMZ, WME, Киви.
Можно безготовинско плаќање ако плаќате од 10.000 рубли.

Значи, ако сте заинтересирани за рекламирање на страниците на нашиот проект, или имате какви било предлози за информативна соработка, ве молиме контактирајте со е-пошта: contact@medican.site.

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.