Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Иновативен проект на ИВАО - решавање на проблемите на здравјето на нацијата

IVAO

Уникатен иновативен проект на ИВАО успешно е лансиран во нашата земја. Неспоредливото стартување стана модерна Интернет платформа, ги спојува луѓето кои не се рамнодушни кон проблемите на биотехнологијата и проблемите на иновативната медицина. И покрај сериозните теми, проектот е посветен на едноставен итен проблем - решавање на проблемите на здравјето на нацијата, што позитивно ќе влијае на животниот стандард на општеството и секоја индивидуа. Што е најважно, стартувањето нема тесна медицинска специјализација и ќе биде од интерес не само за лекарите, научниците и инвеститорите. Овде можете да најдете вредни информации и интересни статии и обичен читател.

IVAO.com

Првичната идеја за создавање на ИВАО му припаѓа на популарниот претприемач од Санкт Петербург, Андреј Фоменко, кој е вклучен во листите на најбогатите луѓе во земјата според руската верзија на Форбс. Бизнисменот одамна е загрижен за здравјето и долговечноста на нацијата, тој претходно ја формираше фондацијата за вечна младост, а тој исто така ја основа компанијата Здравје на општеството. Основачот на стартувањето верува дека ИВАО ќе ги интересира многу интернет корисници, бидејќи денес Русите се повеќе и повеќе се загрижени за нивното здравје. Говорејќи за вредностите на проектот, Андреј Фоменко нагласува дека дури и револуционерните идеи, кои сѐ уште се слични на научната фантастика, можат да се применуваат утре во модерната медицина. Затоа создавањето на овој проект, пред сè, не е целта на финансиското збогатување, ИВАО е личниот придонес на бизнисменот во современата медицина и развојот на биотехнологијата.

Компанијата има широк спектар на интереси, голема листа на прашања и здравствени проблеми кои можат да бидат од интерес за населението. Ова е еден вид на голема социјална мрежа со добар современ дизајн и пријателски интерфејс посветен на проучувањето на медицината, фармацијата и биотехнологијата на иднината.

Посебно внимание се посветува на најитните прашања, дел од научните проблеми беше креиран специјално за сите заинтересирани корисници да имаат платформа за нивната дискусија. Меѓу прашањата што се осврнаа на тоа е борбата на човекот со стареењето, хипотезите за тоа како човештвото може да го победи ракот и дали употребата на матични клетки е етичка. ИВАО ќе каже не само за новините на биомедицината, тука постои место и не толку тешки теми. На пример, членовите на заедницата зборуваат за тоа како интеграцијата на медицинските науки во уметноста, и кое место видео игрите ги преземаат во научните истражувања.

Ова стартување не само што има когнитивна функција, туку исто така игра важна општествена улога во привлекувањето на инвеститорите. Креаторот на проектот е убеден дека добро дистрибуираната инвестиција може да биде вистинско спасение за милиони пациенти, бидејќи ќе го забрза создавањето на вакцини и лекови кои можат да излечат ретки болести.

Симбиозата на најразновидните и храбри идеи на ИВАО може да се процени од секој корисник, зашто вреди да се посети само неговата интернет страница IVAO.com . Иновативен почеток комбинира социјална мрежа, која ја опишавме претходно, како и блок за вести, каталог на медицински компании и модерна инвестициона платформа.

Треба да се напомене дека дури и обичен корисник ќе може да собере средства за иновативен медицински проект овде, тој исто така има право да ги инвестира во хартии од вредност на најголемите медицински компании во светот. Принципот на стартување е сè уште непознат за жителите на нашата земја, сè уште е тешко да ги проценат придобивките и придобивките кои ИВАО може да ги донесе. Затоа проектот е важен и државна поддршка во развојот на најсовремени и продуктивни медицински технологии.

Контакт:
+7 812-332-2008
info@ivao.com
www.ivao.com

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Висококвалитетно поставување на соопштенија за печатот
на комерцијална основа
Дознајте ги условите за сместување
Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .