Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Новиот оддел на дијагностичкиот центар "Енерго" во Санкт Петербург чека на клиенти

Отворањето на новиот филијала на медицински центар Енерго се одржа во Санкт Петербург на 11 август 2015 година. Постои нова клиника на улица во Киев. Овој центар дава можност да се направат разновидни медицински истражувања, како и лекување на гинеколошки и онколошки заболувања.

Новата гранка на Енерго веќе е целосно опремена и подготвена за примање на пациенти кои би сакале да се лекуваат за рак и уролошки болести . Исто така, програмите за рехабилитација се широко практикувани во центарот, како во амбулантската клиника, така и во дневната болница. Изградбата на комплексот има аптека, во која се достапни, вклучувајќи ги и најновите лекови од водечките фармацевтски компании, и странски и домашни.

Сите лекари кои работат во одделот се високо квалификувани специјалисти, кои имаат најбогато искуство и постојано ги унапредуваат своите вештини. Лекарите на компанијата не само што ќе можат да обезбедат квалификувана медицинска помош, туку и да советуваат за разни прашања од областа на онколошките и гинеколошките болести , за да планираат курс за лекување.

Во главната филијала на "Енерго" е најновата опрема од компанијата Џенерал Електрик, чие искуство на пазарот на медицинска опрема за повеќе од една четвртина од еден век. Оваа опрема целосно ги елиминира грешките во дијагностичките процедури и ви овозможува да направите дијагноза што е можно попрецизно. Така, на пример, ултразвучниот скенер GE Logiq E9, Х-зракот Samsung XGEO GU60A, радиохируршкиот уред Meyer-Haake Radio SURG 2200 и уредот наменет за физиотерапевтски процедури Sonopuls 491 се покажаа одлично.

Современа опрема во медицинскиот центар "Енерго"

Цените за услугите на центарот, исто така, ќе им задоволат многу на клиентите: цената на услугите е многу демократска, исто така, постојат попуст системи кои ги прават истражувачки цени уште повеќе разумни.

Мултидисциплинарен Медицински центар "Енерго" ,
Телефон: (812) 952-96-67. Официјален сајт: http://dcenergo.ru

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Висококвалитетно поставување на соопштенија за печатот
на комерцијална основа
Дознајте ги условите за сместување
Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .