Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Ihr Leben организира проверка на корпоративните лекарски прегледи за вработените во компанијата

Медицинскиот центар во Фрајбург Ihr Leben нуди корпоративни медицински истражувања на програмата CHECK-UP.

Ние веќе соработуваме со многу од најголемите руски компании, кои обезбедуваат светски медицински услуги и постојано ја прошируваме нашата база на клиенти. Нашата амбуланта вработува лекари со огромно искуство, а сите истражувања се вршат со модерна европска опрема.

Карактеристики на програмата

ПРОВЕРКАТА е лесен медицински истражувачки програм кој вклучува:

  • испитување од терапевт;
  • напредна анализа на урината (која вклучува микроскопија, како и биохемија: протеини, шеќер, сол);
  • напреден крвен тест (кој ги вклучува следните студии: крвна формула, ензими на црниот дроб, пигмент, маснотии, протеини и јаглени хидрати, протеини на акутна фаза, минерален состав, ревматоиден фактор, состојба на комплементниот систем);
  • тестови за одредени видови на хормони;
  • Абдоминален ултразвук (црн дроб, бубрег, панкреас, абдоминална аорта, слезината);
  • Ултразвук на срцето, или ехокардиографија (валвуларни дефекти, миокардна функција);
  • ЕКГ во мирување и со товар;
  • спирометрија и тестирање на респираторната функција.

Според резултатите од тестовите и истражувањата, нашите специјалисти откриваат присуство на големи патологии, дијагностицираат и пропишуваат понатамошен третман. Во отсуство на изречени болести, лекарот ќе го утврди ризикот од развивање на болеста и ќе понуди превентивни препораки.

Сите студии се еден ден и се вршат на амбулантско ниво во нашата клиника. Резултатите од истражувањето се пријавени истиот ден, заедно со препораки за понатамошен начин на живот или третман.

Предности на програмата

Брзината и практичноста на дијагнозата ви овозможува да го комбинирате анкетата со туристички или деловни активности. Ние обезбедуваме не само испитување и лекување, туку и трансфер, сместување, преведувачки услуги, целосна поддршка и извршување на потребните документи.

За корпоративните клиенти се обезбедуваат поволни услови и значителни попусти. Приклучете се кон корпоративната програма ПРОВЕРКА - заштита на здравјето на вашите вработени.

Повеќе информации за корпоративниот медицински преглед можете да најдете на нашата веб страница: http://ihrleben.com . Можете да добиете совет за програмата со повик +7 800 500 34 87 (бесплатно во Русија) или со други средства предложени на страницата.

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Висококвалитетно поставување на соопштенија за печатот
на комерцијална основа
Дознајте ги условите за сместување
Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .