Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Медицински пост преку Николаев во Бирч

За да се заврши курс на терапевтски пост за Николаев се нуди во еко-санаториум Берешка кој се наоѓа во селото Псебај. Целта на курсот е сеопфатно чистење на телото преку постот. Курсот трае во просек од 14 до 21 ден и се одвива во две фази. Во текот на првата фаза, постои постот, како и специјални процедури. Во текот на втората фаза, се враќа моќ.

Секој пациент од санаториум Березок добива индивидуална програма за курсеви врз основа на здравје, благосостојба и објективни параметри на телото. Медицинскиот персонал во Березски еко-санаториум е кадар на високо квалификувани професионалци во својата област. Постниот курс во Николаев е надгледуван од лекари и безбеден.

Санаториумот, исто така, нуди голем број други програми за прочистување, третман на разни болести, вклучувајќи хронични.

Во прилог на медицински процедури, одморалиштето Березки им нуди на гостите активен одмор и забава. Позитивниот ефект врз процесот на лекување влијае на свежиот воздух својствен за заштитената природа на Краснодарската територија. Меѓу активностите истакна свој сопствен јавен клуб, кој вклучува голем број на специјалисти господар на спортот во конен спорт.

Така, одморалиште Berezki обезбедува интегриран пристап кон третман на професионално ниво, како и обезбедува можности за активности на отворено.

Контакт со санаториум по телефон во Санкт Петербург:
+7 (812) 718-27-23, +7 (931) 352-50-15
И, исто така, преку е-пошта: info@dialog-spb.com
Мапа на sberezki.ru

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Висококвалитетно поставување на соопштенија за печатот
на комерцијална основа
Дознајте ги условите за сместување
Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .