Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Заеднички третман во Чешка: ArtusMed организира придружба за Русите

Русите на кои им е потребна ендопротетика може да ја искористат понудата од ArtusMed: компанијата нуди организација на хирургија и рехабилитација во најдобрите чешки клиники и центри за рехабилитација. ArtusMed, исто така, нуди постоперативно следење на пациентите, до доживотна здравствена заштита.

Ендопротезиката е прилично комплицирана операција која бара употреба на ултра-прецизна модерна опрема, висококвалитетни потрошни материјали, како и високо ниво на професионализам од специјалист кој го изведува. Затоа, се повеќе и повеќе луѓе кои се соочуваат со потребата за замена на колк или колена, претпочитаат да се подложат на соодветен третман во странски клиники. До неодамна, медицинските институции во Германија и Израел окупираа водечки позиции во областа на трауматологијата и ортопедијата. Денес, клиниките на Чешка, особено Oblastní nemocnice Kladno и Реабилитативнa клиника Малвазинки , кои се препорачуваат за третман проследени со рехабилитација, станаа достоен конкурент за нив. Во исто време, специјалисти од ArtusMed се подготвени да се грижат за организацијата на такво медицинско училиште .

Високо ниво на услуга, најсовремена опрема, употреба на нови методи на лекување (вклучувајќи и минимално инвазивни), употребата на сертифицирани протези и потрошни материјали од водечките светски производители, како што се Цимер, Биомет, Есцкулап, Лима итн., Персоналот на искусни квалификувани специјалисти од областа на ортопедија и трауматологија не е комплетна листа на придобивките на чешките клиники специјализирани за ендопротетика.

Главните предности на третманот во чешките клиники се Oblastní nemocnice Kladno и рехабилитационата клиника Malvazinky:

  • Точната цена на третманот е секогаш однапред позната, плаќањето секогаш се случува пред да почне. Така, пациентот може да ги планира своите трошоци.
  • Програма за задолжителна постоперативна рехабилитација вклучена во општата програма за лекување.
  • Употребата на иновативни методи на лекување, особено минимално инвазивни, кои вклучуваат минимална дисекција на ткивата за време на операцијата, поради што пациентот многу полесно ја толерира замена на зглобовите (колк, колено), се враќа побрзо.
  • Персонал на талентирани специјалисти од областа на трауматологијата и ортопедијата, поради што има многу успешни операции.
  • Достапност на опрема која одговара на најновата технологија.
  • Користете за време на операции на ендопротетика само со висок квалитет на потрошен материјал и протези, избрани поединечно.
  • Личен пристап кон секој пациент.

Желбата на пациентот да се опорави, успехот и организациските вештини на Artusmed , искуството на чешките лекари и ресурсите што им се на располагање се компоненти кои ќе им помогнат на оние што имаат потреба да се вратат на нозе што е можно побрзо.

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .