Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Рускиот медицински центар БалтГаз започна со работа со израелската клиника Медицински центар Рабин

Оваа есен беше потпишан договор за соработка помеѓу клиниката за здравје и убавина БалтГаз (Санкт Петербург, Русија) и Медицинскиот центар Рабин (Петах Тиква, Израел). Институциите ќе работат заедно во неколку правци.

Медицинскиот центар БалтГаз и Рабин (Медицински центар во Рабин) ќе одржи размена на искуства, при што специјалистите од руската клиника редовно ќе се обучуваат и ќе продолжат со обука во Медицинскиот центар. Rabin. Покрај тоа, во рамките на ѕидовите на клиниката Балтгаз, Екслузивниот персонал во Медицинскиот центар Рабин ќе даде редовни консултации врз основа на дијагностичките и лабораториските тестови на пациентот.

Сега Клиниката BaltGaz ќе им помогне на пациентите, на висококвалитетен, доверлив и брз начин, да организираат дијагностика, третман и рехабилитација во најдобрата израелска клиника "Медицински центар Рабин".

Во клиниката Балтгаз се организира посебна служба во насока " Третман во Израел ". Лекарите во медицинскиот центар се добро запознаени со нивото на лекување и грижата за пациентот во Медицинскиот центар именуван подолу Рабин и со сигурност може да ја препорачаат оваа клиника на нивните пациенти.

Медицинскиот центар Рабин, најголемиот медицински центар во Израел, е акредитиран од страна на JCI, што укажува на многу висококвалитетна болница.

MC нив. Рабин - примерок на нови стандарди во областа на медицинската грижа и употребата на иновативни технологии. Клиниката прима пациенти од целиот свет и нуди навистина напредни услуги. Листата на услуги на израелскиот центар вклучува дијагноза, превенција и лекување на рак. Во центарот за онкологија, околу 25% од сите онкологија пациенти во Израел, како и странски пациенти од целиот свет, добиваат медицинска нега. Искусни хирурзи ги извршуваат сите видови на операции, работи и на Одделот за неврохирургија, кардиохирургија, офталмологија, васкуларна хирургија итн.

Густи пријателства, доверба и знаење за квалитетот на нега и лекување на пациентите во Медицинскиот центар. Рабин е дозволено од страна на специјалистите на клиниката БалтГаз со сигурност да им препорача на сите заинтересирани пациенти лекување во оваа конкретна израелска болница. Специјалисти од Медицинскиот центар во Санкт Петербург ќе можат да им обезбедат на клиентите комплетен пакет на услуги, почнувајќи од пресметката на проценетите трошоци за третман во Израел и завршувајќи со состанокот на лекуваниот пациент на аеродромот.

Клиниката за здравје и убавина на БалтГаз е медицински центар со широк профил на работа. MC обезбедува висококвалитетни медицински услуги во согласност со високи стандарди од светска класа. Клиниката има удобни услови за лекување, сеопфатен преглед, одржување на убавината на телото и зачувување на здравјето.

Контакт:
Санкт Петербург, ул. Баба г. 2
(812) 325-27-27
www.baltgaz-med.ru

Сподели го овој напис:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .