Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Артроскопија
Бронхоскопија
Гастроскопија
Хистероскопија
Денситометрија
Колоноскопија
Колпоскопија
КТ скенирање на абдоминалната празнина
КТ очи
Мозокот КТ
Раководител КТ
КТ на ларинкс
КТ на градите
КТ на белите дробови
КТ на карлицата
КТ на мочниот меур
КТ на надбубрежните жлезди
КТ скенирање на црниот дроб
КТ на 'рбетот
Бубрег КТ
КТ на параназалните синуси
КТ на срцето
КТ на стапалото
КТ на зглобовите
Уво КТ
КТ скен на вратот
Лапароскопија
МНР на абдоминалната празнина
МНР на хипофизата
МНР на око орбити и оптички нерви
МНР на мозокот
МНР на торакалниот 'рбет
МНР на коленото
МНР на лакотниот зглоб
МНР на рачниот зглоб и раката
МНР на мала карлица
МНР на предок на жлезди
МНР на синусите
Црниот дроб
МНР на рамениот зглоб
МНР на панкреасот
МНР на 'рбетот
МНР на лумбосакралниот 'рбет
МНР на слезината
МНР на срцето
МНР на мозочните садови
МНР на садови за врат
МНР на нога и глуждот
МНР на зглобот на колкот
МНР на цервикалниот 'рбет
Остеодензитометрија
ПЕТ КТ
Трансабдоминален ултразвук
Трансвагинален ултразвук
Абдоминален ултразвук
Тимус ултразвук
Ултразвук на мозокот (невросонографија)
Ултразвук на жолчното кесе
Ултразвук на коленото
Лимфни јазли ултразвук
Ултразвук на дојка
Ултразвук на мочниот меур
Ултразвучен скротум
Ултразвук на мекото ткиво
Ултразвук на карличните органи
Црнодробен ултразвук
Ултразвук на бубрезите
Ултразвук за време на бременоста
Ултразвучно испитување на простатата (ултрасонографија)
Ултразвук на срцето
Ултразвук на садовите за глава и вратот
Ултразвук на крвните садови
Ултразвук на зглобовите на колкот
Тироидна ултразвук
Фиброколоноскопија
Цистоскопија
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.