Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Дијагноза на болести на интернет

Симптомите, во некои случаи, имаат дури и безопасни манифестации, на пример, ниска, но забележлива температура, специфична главоболка, горушица или отежнато дишење, може да дејствува како "прво ѕвоно" на доста сериозни состојби. Во овој дел, Ви препорачуваме да наведете група на симптоми кои ве загрижуваат, и "дешифрирајте" вашата сопствена држава. Веќе врз основа на примерен резултат, во иднина можете да извлечете приближни заклучоци во врска со сериозноста на патолошката состојба и потребата да се контактирате со соодветниот специјалист.

Скрыть/Отобразить Како ефикасно да ја користите услугата Скриј / Прикажи

Започнете да пишувате симптом и изберете го соодветниот од паѓачката листа:

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.