Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

ПЕТ технологија во Москва

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: * ПЕТ технологија во Москва
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 519-32-81
Адреса : Москва, Иванковское шоссе, 3
Дијагностички центар : Да
Близина на метро :
Сокол

Московскиот центар на Федералната мрежа на центри за нуклеарна медицина ПЕТ-технологија е опремен со високотехнолошка опрема, достапни се совети од искусни онколози. Специјалистите во центарот имаат долгогодишно искуство во радионуклидната дијагностика (PET-CT). Мрежните центри се наоѓаат во градовите: Москва, Уфа, Екатеринбург, Курск, Орел, Тамбов и Липецк.

Дијагностички услуги

ПЕТ КТ 54900 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: ПЕТ технологија во Москва
Дијагноза: ПЕТ КТ
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Иванковское шоссе, 7, ет. 11
Отстранување : 604 метри
Адреса : Москва, ул. Габричевского, д. 5, корп. 2
Отстранување : 651 метри
Адреса : Москва, ул. Габричевского, д. 5, корп. 3
Отстранување : 633 метри
Адреса : Москва, ул. Габричевского, д. 5, корп. 10
Отстранување : 763 метри
Адреса : Москва, ул. Академик Бочвар, 6
Отстранување : 1388 метри
Адреса : Москва, ул. Gamalei, 18
Отстранување : 1930 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.