Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Центар за имунолошка рехабилитација и стоматологија Спектра

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: * Центар за имунолошка рехабилитација и стоматологија Спектра
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 519-32-81
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 79
Близина на метро :
Kuntsevskaya
Kuntsevskaya
Младите
Славянски булевар
Цената на првичниот прием : од 650 до 1500 рубли.

Профил медицински центар. Специјализира во стоматологијата, имплантологијата, ортопедијата, ортопантомографијата, насочената Х-зраци на забот, професионалната орална хигиена. Центарот се наоѓа во близина на метро станицата Славјански.

Центарот за имунолошка рехабилитација и стоматологија Спектра "се лекари

Леван Хачатурович Гулојан Леван Хачатурович
Стоматолог, стоматолог-хирург, стоматолог-имплантолог
Юрий Романович Дупелик Јуриј Романович
Невролог, рефлексолог
Михаил Борисович Никитин Михаил Борисович
Терапевт
Стоматолог, Стоматолошки терапевт
Наталья Викторовна Терехова Наталија Викторовна
Стоматолог, Стоматолошки терапевт
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 57
Отстранување : 301 метри
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Отстранување : 1858 метри
Адреса : Москва, ул. Kuntsevskaya, 15
Отстранување : 2736 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3375 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3375 метри
Адреса : Москва, ул. Partizanskaya, 24, Bldg. 2
Отстранување : 3357 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.