Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Клиника № 1 во Лублин

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: * Клиника № 1 во Лублин
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-07
Адреса : Москва, ул. Краснодар, 52, бул. 2
Дијагностички центар : Да
Близина на метро :
Lyublino
Цената на првичниот прием : од 0 до 2500 рубли.

"Клиника №1" - мултимедијален медицински центар тип. Одделот за хирургија, трауматологија, ортопедија, дијагностика. Сеопфатен преглед, постои болница. Може да помине рутинска инспекција. Се издаваат сите потребни медицински документи. Медицинскиот центар е отворен секојдневно. Можете да се регистрирате преку телефон или преку интернет.

Дијагностички услуги

4200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника № 1 во Лублин
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
2800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника № 1 во Лублин
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
2800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника № 1 во Лублин
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
3000 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника № 1 во Лублин
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
2200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника № 1 во Лублин
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиника №1 во Лублин"

Во "Клиниката број 1 во Лублино" одете на лекар

Аделина Фуатовна Алтыва Аделина Фуатовна
Пластичен хирург, максилофацијален хирург
Акшин Беюк Ага оглы Bagirov Akshin Beyuk Aga Oglu
Ортопед
Роберт Васильевич Шегај Роберт Васильевич
Рефлексолог
Екатерина Николаевна Хромова Екатерина Николаевна
Ултразвук специјалист
Филипп Лябибович Арнук Филип Лябибович
Остеопат, трауматолог
Преземете повеќе лекари

Детален опис

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Горните полиња, 35, Bldg. 5
Отстранување : 867 метри
Адреса : Москва, ул. Pererva, д. 58
Отстранување : 1497 метри
Адреса : Москва, Братиславская, 5
Отстранување : 1487 метри
Адреса : Москва, ул. Новомарински, 32
Отстранување : 1837 метри
Адреса : Москва, ул. Краснодонскаја, 2А
Отстранување : 1451 метри
Адреса : Москва, ул. Братиславска, 23
Отстранување : 2206 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.