Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Најдобра клиника на речната станица

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: * Најдобра клиника на речната станица
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-06
Адреса : Москва, Ленинградское шо., Д. 116
Дијагностички центар : Да
Близина на метро :
Војковскаја
Речна станица
Цената на првичниот прием : од 830 до 3000 рубли.

Мултидисциплинарна клиника. Нуди медицински услуги во следните области: алергологија, андрологија, гастроентерологија, хематологија, гинекологија и др. Постојат одделенија за планирана и хируршка интервенција. Во медицинскиот центар може да поминете сеопфатен преглед и брза дијагноза. Можете да добиете од станицата. м речна станица (10 мин., автобус № 199).

Дијагностички услуги

3D ултразвук 4250 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 2950 руб. 2480 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Гастроскопија 3890 руб. 2917 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4D ултразвук 4950 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: 4D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Најдобра клиника на речната станица"

Во "Најдобра клиника на речната станица" побарајте лекар

Любовь Витальевна Дербенива Љубов Виталевна
Гастроентеролог, терапевт
Акушер, гинеколог
Антон Евгеньевич Ротов Антон Евгеньевич
Андролог, уролог
Виктория Викторовна Прудникова Викторија Викторовна
Акушер, гинеколог
Мария Александровна Минасян Марија Александровна
Акушер, гинеколог, гинеколог-ендокринолог
Кирилл Васильевич Кумачев Кирил Василевич
Андролог, уролог
Преземете повеќе лекари

Детален опис

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Ленинградское шо., Д. 116
Отстранување : 0 метри
Адреса : Москва, ул. Лавочкина, 23
Отстранување : 1262 метри
Адреса : Москва, ул. Dybenko, 14, Bldg. 1
Отстранување : 1389 метри
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Отстранување : 1712 метри
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Отстранување : 1712 метри
Адреса : Москва, Ленинградское шоссе, 47А
Отстранување : 2415 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.