Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Тој клиники на Паркот на културата

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-13
Адреса : Москва, бул. Зубовски, 35, бул
Близина на метро :
Културен парк
Културен парк
Дијагностички центар : Да

Семејната клиника "О клиниката" на булеварот Зубовски се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Парк Култури. Дневен прием од страна на специјалисти во најбараните насоки се врши. Можете да бидете дијагностицирани и тестирани. Работи дневна болница и третман соба. Можете да закажете состанок со повик на повеќеканален телефон.

Дијагностички услуги

Црнодробен ултразвук 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Паркот на културата
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Паркот на културата
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на слезината 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Паркот на културата
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1700 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Паркот на културата
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 1100 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Паркот на културата
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиниката во Паркот на културата"

Во "Тој клиники на паркот на културата" земи лекар

Кистеман Карпушевна Калидова Кистеман Карпушевна
Терапевт, ревматолог
Владимир Сергеевич Григорьев Владимир Сергеевич
Венеролог, дерматолог
Анна Александровна Винокурова Ана Александровна
Ортопед, трауматолог
Тамара Васильевна Вдовиченко Тамара Васильевна
Невролог
Виталий Григорьевич Румянцев Виталиј Григорьевич
Гастроентеролог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, Цветной бул., Д. 30, корп. 2
Клиниката на семејството тип на клиника центар се наоѓа на Цветной булевар на 5 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, сопствена лабораторија. Исто така, постои канцеларија за процедури и физиотерапија. Рекорд за консултации се спроведува секојдневно. Пациентите се примаат секој ден, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Болшаја Молчановка, 32, стр.1
А филијала на ON Клиничка мрежа на Bolshaya Molchanovka се наоѓа во рамките на 10-минути пешачење од метро станица. Постои детски оддел. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностички оддел, просторија за третман и лабораторија. Пациентите се земаат секојдневно, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-19
Адреса : Москва, ул. Трехгорный Вал, 12, бул
Огранок на мрежата ON Clinic на Trekhgorny Val се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Ulitsa 1905. Постои просторија за третман, дијагностички оддел и лабораторија. Можете да полагате целосен преглед за работа или регистрација на дете во училиште. Сите медицински досиеја се издаваат. Рекорд и прием на пациенти се спроведува секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 223-22-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовская, д. 8, стр.5
Детски центар "на клиника Бебе" на улица Воронцовска улица се наоѓа на 3 минути пешачење од станицата метро Таганскаја. Специјалистите примаат пациенти од 0 до 18 години. Можете да го повикате педијатарот дома. Постои дијагностички оддел, канцеларија за процедури, дневна болница. Снимањето и приемот се изведуваат секој ден, без празници и слободни денови. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовска, д. 8, стр.6
А филијала на ON клиниката мрежа на Vorontsovskaya Стрит се наоѓа во рамките на 7 минути пешачење од станицата Taganskaya метро. Центар за специјализација - скрининг на возрасните. Постои прелиминарен состанок за назначување на клиниката. ...

Специјализации на лекарите на клиниката : акушер, андрологер, ветеринар, гастроентеролог, гинеколог, дерматолог, кардиолог, козметичар, ENT (отоларинголог), невролог, ортопед, окулист (офталмолог), педијатар, стоматолог, терапевт, уролог, хирург, проктолог, Хомеопат, Нефролог, Ревматолог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Тимур Фрунзе, д. 15/1
Отстранување : 161 метри
Адреса : Москва, ул. Тимур Фрунзе, 20
Отстранување : 299 метри
Адреса : Москва, ул. Лев Толстой, д. 16
Отстранување : 435 метри
Адреса : Москва, ул. Росолимо, д. 11А
Отстранување : 469 метри
Адреса : Москва, ул. Лев Толстој, д.10, стр.1
Отстранување : 591 метри
Адреса : Москва, Мансуровски Лејн, 8
Отстранување : 547 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.