Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Тој клиника Бебе

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-13
Адреса : Москва, ул. Воронцовская, д.8, стр.5
Близина на метро :
Марксистички
Таганскаја
Таганскаја
Дијагностички центар : Да

Детски центар "на клиника Бебе" на улица Воронцовска улица се наоѓа на 3 минути пешачење од станицата метро Таганскаја. Специјалистите примаат пациенти од 0 до 18 години. Можете да го повикате педијатарот дома. Постои дијагностички оддел, канцеларија за процедури, дневна болница. Снимањето и приемот се изведуваат секој ден, без празници и слободни денови.

Дијагностички услуги

3D ултразвук 3750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиника Бебе
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 4400 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиника Бебе
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиника Бебе
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиника Бебе
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1700 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиника Бебе
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "He Clinic Baby"

Во "He's Baby Clinics" одете на лекар

Карина Павловна Аванесова Карина Павловна
Педијатар
Галина Яковлевна Жилова Галина Яковлевна
Педијатар
Татьяна Сергеевна Сергеева Татяна Сергеевна
Педијатар
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, Цветной бул., Д. 30, корп. 2
Клиниката на семејството тип на клиника центар се наоѓа на Цветной булевар на 5 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, сопствена лабораторија. Исто така, постои канцеларија за процедури и физиотерапија. Рекорд за консултации се спроведува секојдневно. Пациентите се примаат секој ден, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Болшаја Молчановка, 32, стр.1
А филијала на ON Клиничка мрежа на Bolshaya Molchanovka се наоѓа во рамките на 10-минути пешачење од метро станица. Постои детски оддел. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностички оддел, просторија за третман и лабораторија. Пациентите се земаат секојдневно, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-19
Адреса : Москва, ул. Трехгорный Вал, 12, бул
Огранок на мрежата ON Clinic на Trekhgorny Val се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Ulitsa 1905. Постои просторија за третман, дијагностички оддел и лабораторија. Можете да полагате целосен преглед за работа или регистрација на дете во училиште. Сите медицински досиеја се издаваат. Рекорд и прием на пациенти се спроведува секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, бул. Зубовски, 35, бул
Семејната клиника "О клиниката" на булеварот Зубовски се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Парк Култури. Дневен прием од страна на специјалисти во најбараните насоки се врши. Можете да бидете дијагностицирани и тестирани. Работи дневна болница и третман соба. Можете да закажете состанок со повик на повеќеканален телефон. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовска, д. 8, стр.6
А филијала на ON клиниката мрежа на Vorontsovskaya Стрит се наоѓа во рамките на 7 минути пешачење од станицата Taganskaya метро. Центар за специјализација - скрининг на возрасните. Постои прелиминарен состанок за назначување на клиниката. ...

Специјализации на лекарите на клиниката : Алерголог, Гинеколог, Кардиолог, Ен (отоларинголог), Окулист (офталмолог), Педијатар, Стоматолог, Хирург, специјалист за ултразвук, Пулмолог, Имунолог, Ревматолог, Физиотерапевт

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Воронцовска, д. 8, стр.6
Отстранување : 19 метри
Адреса : Москва, ул. Воронцовская, д. 19А, стр.1
Отстранување : 179 метри
Адреса : Москва, ул. Александар Солженицин, 5, стр.1
Отстранување : 394 метри
Адреса : Москва, ул. Мали масони, 4
Отстранување : 277 метри
Адреса : Москва, ул. Нижняя Радищевская, д. 14/2
Отстранување : 397 метри
Адреса : Москва, Большая Дроваяная пер., Д. 8, 1 влез
Отстранување : 576 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.