Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Тој клиники на улица во 1905 година

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-19
Адреса : Москва, ул. Трехгорный Вал, 12, бул
Близина на метро :
Краснопресненскаја
Улица 1905
Дијагностички центар : Да

Огранок на мрежата ON Clinic на Trekhgorny Val се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Ulitsa 1905. Постои просторија за третман, дијагностички оддел и лабораторија. Можете да полагате целосен преглед за работа или регистрација на дете во училиште. Сите медицински досиеја се издаваат. Рекорд и прием на пациенти се спроведува секојдневно.

Дијагностички услуги

3D ултразвук 3750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на улица во 1905 година
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на улица во 1905 година
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на улица во 1905 година
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1700 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на улица во 1905 година
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 1100 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на улица во 1905 година
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиниката на улица во 1905 година"

Во "Тој клиники на улица од 1905" земи лекар

Елена Николаевна Тихонова Елена Николаевна
Гинеколог
Нато Энверовна Точија Ната Енверовна
Акушер, гинеколог
Венеролог, дерматолог
Алина Николаевна Бедина Алина Николаевна
Невролог
Марина Зауровна Јиджоева Марина Зауровна
Ултразвук специјалист
Кистеман Карпушевна Калидова Кистеман Карпушевна
Терапевт, ревматолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, Цветной бул., Д. 30, корп. 2
Клиниката на семејството тип на клиника центар се наоѓа на Цветной булевар на 5 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, сопствена лабораторија. Исто така, постои канцеларија за процедури и физиотерапија. Рекорд за консултации се спроведува секојдневно. Пациентите се примаат секој ден, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Болшаја Молчановка, 32, стр.1
А филијала на ON Клиничка мрежа на Bolshaya Molchanovka се наоѓа во рамките на 10-минути пешачење од метро станица. Постои детски оддел. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностички оддел, просторија за третман и лабораторија. Пациентите се земаат секојдневно, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 223-22-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовская, д.8, стр.5
Детски центар "на клиника Бебе" на улица Воронцовска улица се наоѓа на 3 минути пешачење од станицата метро Таганскаја. Специјалистите примаат пациенти од 0 до 18 години. Можете да го повикате педијатарот дома. Постои дијагностички оддел, канцеларија за процедури, дневна болница. Снимањето и приемот се изведуваат секој ден, без празници и слободни денови. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, бул. Зубовски, 35, бул
Семејната клиника "О клиниката" на булеварот Зубовски се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Парк Култури. Дневен прием од страна на специјалисти во најбараните насоки се врши. Можете да бидете дијагностицирани и тестирани. Работи дневна болница и третман соба. Можете да закажете состанок со повик на повеќеканален телефон. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовска, д. 8, стр.6
А филијала на ON клиниката мрежа на Vorontsovskaya Стрит се наоѓа во рамките на 7 минути пешачење од станицата Taganskaya метро. Центар за специјализација - скрининг на возрасните. Постои прелиминарен состанок за назначување на клиниката. ...

Специјализации на лекарите од клиниката : акушер, анерголог, анерголог, анерголог, гастроэнтеролог, гинеколог, дерматолог, кардиолог, козметичар, ENT (отоларинголог), невролог, окулист (офталмолог), терапевт, уролог, специјалист за ултразвук, ревматолог, жиро-трактор, офталмолог, офталмолог, терапевт, уролог, ултразвук

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Отстранување : 316 метри
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Отстранување : 369 метри
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Отстранување : 369 метри
Адреса : Москва, ул. 1905, г. 15
Отстранување : 714 метри
Адреса : Москва, ул. Красная Пресня, 30, стр.1
Отстранување : 537 метри
Адреса : Москва, Кутузовский проспект, 4, бул. 2
Отстранување : 935 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.