Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Тој клиники на Нов Арбат

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-13
Адреса : Москва, ул. Болшаја Молчановка, 32, стр.1
Близина на метро :
Арбат
Арбат
Смоленска
Смоленска
Дијагностички центар : Да

А филијала на ON Клиничка мрежа на Bolshaya Molchanovka се наоѓа во рамките на 10-минути пешачење од метро станица. Постои детски оддел. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностички оддел, просторија за третман и лабораторија. Пациентите се земаат секојдневно, вклучувајќи ги и викендите и празниците.

Дијагностички услуги

3D ултразвук 3750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Нов Арбат
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Нов Арбат
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Нов Арбат
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на слезината 850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Нов Арбат
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1700 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Тој клиники на Нов Арбат
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиниката на Нов Арбат"

Во "Тој клиники на Нов Арбат" земи лекар

Ултразвук специјалист
Игорь Валентинович Коротки Игор Валентинович
Пластичен хирург
Алла Васильевна Пономарева Ала Васильевна
Гастроентеролог, Нутриционист
Сергей Аркадьевич Прохоров Сергей Аркадьевич
Уролог
Антонина Михайловна Сич Антонина Михајловна
Дерматолог, козметичар
Сергей Александрович Токин Сергей Александрович
Хирург
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, Цветной бул., Д. 30, корп. 2
Клиниката на семејството тип на клиника центар се наоѓа на Цветной булевар на 5 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, сопствена лабораторија. Исто така, постои канцеларија за процедури и физиотерапија. Рекорд за консултации се спроведува секојдневно. Пациентите се примаат секој ден, вклучувајќи ги и викендите и празниците. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-19
Адреса : Москва, ул. Трехгорный Вал, 12, бул
Огранок на мрежата ON Clinic на Trekhgorny Val се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Ulitsa 1905. Постои просторија за третман, дијагностички оддел и лабораторија. Можете да полагате целосен преглед за работа или регистрација на дете во училиште. Сите медицински досиеја се издаваат. Рекорд и прием на пациенти се спроведува секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 223-22-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовская, д. 8, стр.5
Детски центар "на клиника Бебе" на улица Воронцовска улица се наоѓа на 3 минути пешачење од станицата метро Таганскаја. Специјалистите примаат пациенти од 0 до 18 години. Можете да го повикате педијатарот дома. Постои дијагностички оддел, канцеларија за процедури, дневна болница. Снимањето и приемот се изведуваат секој ден, без празници и слободни денови. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, бул. Зубовски, 35, бул
Семејната клиника "О клиниката" на булеварот Зубовски се наоѓа на 10 минути пешачење од метро станицата Парк Култури. Дневен прием од страна на специјалисти во најбараните насоки се врши. Можете да бидете дијагностицирани и тестирани. Работи дневна болница и третман соба. Можете да закажете состанок со повик на повеќеканален телефон. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-87
Адреса : Москва, ул. Воронцовска, д. 8, стр.6
А филијала на ON клиниката мрежа на Vorontsovskaya Стрит се наоѓа во рамките на 7 минути пешачење од станицата Taganskaya метро. Центар за специјализација - скрининг на возрасните. Постои прелиминарен состанок за назначување на клиниката. ...

Специјалитети Клиниката Лекарите: акушер, андрологија, венеролог, гастроентерохепатологија, гинекологија, дерматологија, кардиологија, козметологијата, ОРЛ (otolaryngologist), неврологија, пластична хирургија, стоматологијата, терапевт, trichologist, урологија, phlebology, хирург, ендокринолог, proctologist, ултразвук специјалист, Анестезиолог, Физиотерапевт, Аудиолог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Борисоглебска лента, 15, бул
Отстранување : 200 метри
Адреса : Москва, бул. Новински, 20А, стр 9
Отстранување : 266 метри
Адреса : Москва, ул. Нов Арбат, 30, стр.9
Отстранување : 399 метри
Адреса : Москва, ул. Малая Никитская, д.10, стр.2
Бришење : 652 метри
Адреса : Москва, Бољшој Власиевски Лејн, 9
Отстранување : 841 метри
Адреса : Москва, ул. Спиридоновка, д. 12
Отстранување : 801 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.