Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

MedCenterService во Медведково

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-12
Адреса : Москва, ул. Polyarnaya 32
Близина на метро :
Медведково

Мултидисциплинарна медицинска институција на мрежата "Медицински центар сервис" Polyarnaya улица се наоѓа на 7 минути пешачење од метро. Објектот работи деноноќно. Речиси секој специјалист може да се повика дома или да користи итна медицинска помош. Постои детски оддел, болница.

Во "MedCenterService во Медведково" одете на лекар

Юлия Борисовна Астапова Юлия Борисовна
Терапевт
Кирилл Юрьевич Svyatuhin Kirill Y.
Венеролог, уролог
Михаил Владимирович Новиков Михаил Владимирович
Уролог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Авиамоторная, 41Б
Огранок на мрежата "MedCenterService" се наоѓа на 7 минути пешачење од метро. Клиниката ги има сите потребни одделенија. Постои лабораторија и оддел за дијагностика. Назначувањата се вршат преку контакт центарот. Клиниката работи деноноќно. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Нижняя Радищевская, д. 14/2
Огранок на мрежата на клиники MedCenterService е во непосредна близина на метро. Снимање и примање на пациенти се одвива секој ден, без слободни денови и празници. Постои детски оддел, може да го повикате педијатарот дома. Приемот го спроведуваат лекари и кандидати за медицински науки, доктори од највисока категорија. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, проспект Вернадский, 37, бул.
Мултидисциплинарната медицинска установа на мрежата "МедцентрСервис" се наоѓа на авенијата Вернадски, на три минути од метрото. Приемот на пациенти се спроведува околу часовникот. Постои хируршко одделение, педијатриски. Постои итна медицинска услуга. Болнички дела. Можете да предадете сеопфатно истражување без политика. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Гарибалди 36
Клиниката на семејниот тип на мрежата "MedCenterService" се наоѓа на ул. Гарибалди, 7 минути пешачење од метро. Медицинската институција секојдневно го спроведува приемот во најбарани медицински упатства. Постои лабораторија и дијагностички оддел. Можете да закажете состанок секој ден со повеќеканален телефон. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Zemlyanoy Val, 38/40, стр 6
Клиничка мрежа "MedCenterService" се наоѓа на улица Земјена вратило во 5 минути пешачење од метро. Регистрацијата на пациенти и приемот на специјалисти се одржуваат секој ден. Постои детски оддел, оддел за козметологија и репродуктивно здравје. Можете да поминат детален преглед и да ја организирате потребната медицинска документација. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Миклухо-Маклај, 43
Мултидисциплинарната медицинска установа "Клиника на Беляево" на улицата Миклухо-Маклаја се наоѓа на 5 минути пешачење од метро. Приемот на пациенти се одвива секој ден, седум дена во неделата. Постои лабораторија и дијагностички оддел и дневна болница. Можете да поминете со сеопфатен преглед, да телефонирате дома дома. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, Селиверстов, ул
Медицинската установа на мрежата "MedtsentrServis" на Seliverstovoy лента се наоѓа на 10 минути пешачење од метро. Клиниката ги има сите потребни одделенија, постои болница. Можете да поминат сеопфатен преглед на програмата, да ги издадете сите потребни медицински документи. Клиниката работи деноноќно, седум дена во неделата. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. 1-ви Тверска-Јамска, 29, 3 кат
Мултидисциплинарен медицински центар. Испитување за возрасни. Се наоѓа на 10 мин. одете од м. Белорусија. Приемот е со закажување. Филијалата на мрежата "MedCenterService" на 1-ви Тверска-Јамска улица е 10-минути пешачење од метро. Ве молиме имајте во предвид дека клиниката се наоѓа на третиот кат. Гранката е отворена секој ден. Постои педијатар. Лекарот може да се повика дома. Приемот го спроведуваат кандидатите од медицинските науки и докторите од највисоката категорија. Пишете на специјалист секој ден. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Glavmosstroy, 7
Филијалата на мрежата "МедЦентерСервис" се наоѓа на улицата "Гламмосстрой" во близина на станицата "Југо-Западна". Мултидисциплинарен медицински објект работи деноноќно. Постои лабораторија и дијагностички оддел, дневна болница. Работи Одделот за козметологија, репродуктивно здравје. Можете да закажете состанок преку телефон или преку Интернет. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, 1905 Улица, 21
Медицинскиот центар на семејниот тип на мрежата "MedCenterService" на улица во 1905 година се наоѓа на 10 минути пешачење од метро. Приемот се спроведува во сите најпопуларни медицински области. Постои дневна болница, канцеларија за процедури. Постои одделот за дијагностицирање. Можете да закажете состанок преку телефон или преку Интернет. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Новомарински, 32
Мултидисциплинарната медицинска установа на мрежата "МедцентрСервис" на ул. Новомаринскаја се наоѓа во рамките на 15-минути пешачење од метро станицата. Постои болница, хирургија, детски оддел. Клиниката има своја лабораторија и дијагностички оддел. Објектот работи деноноќно. Рекорд е секој ден. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Chernyakhovsky, 8
Медицинскиот мулти-профил центар "Аеродром клиника" на мрежата "MedCentService" на улица Chernyakhovsky е 15 минути пешачење од метро. Приемот на пациенти се одвива секојдневно, без слободни денови и одмори. Постои дневна болница, канцеларија за процедури. Работат сите најпопуларни канцеларии. Снимањето е направено секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 989-42-42
Адреса : Москва, ул. Rossoshanskaya, 4, Bldg. 1
Клиничка мрежа "MedCenterService" на улицата Росошанскаја се наоѓа на 10 минути пешачење од метрото Ул. Академик Јангел. Рекорд за консултација и прием на пациенти се спроведува дневно. Постои лабораторија и дијагностички оддел, дневна болница. Можете да телефонирате на специјалист дома. Регистрација на медицински книги, издавање на сертификати и друга документација. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 641-13-02
Адреса : Москва, Пестеля, 11
Мултидисциплинарен медицински центар. Работи околу часовникот. Медицински центар услуги: гинекологија, мамологија, урологија, андрологија, дерматологија, венерологија, терапија, кардиологија, козметологија, анализа и дијагностика, ултразвучна дијагноза (ултразвук), ендокринологија, мануелна терапија, стоматологија, физиотерапија. Приемот е со закажување. ...

Специјализации на лекарите од клиниката : Андролог, гинеколог, дерматолог, терапевт, уролог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Polaris, 17, Bldg. 1
Отстранување : 897 метри
Адреса : Москва, pr-d Shokalskogo, 47, бул. 1
Бришење : 774 метри
Адреса : Москва, Дежнева пр-д, д
Отстранување : 1460 метри
Адреса : Москва, ул. Плещева, д.11в
Отстранување : 1909 метри
Адреса : Москва, Беринг проспект, 3
Отстранување : 3231 метри
Адреса : Москва, ул. Осташковскаја, 30
Отстранување : 2242 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.