Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Медвастра во Куркино

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-10
Адреса : Москва, ул. Ландышевая, д. 14, корп. 1
Близина на метро :
Планер
Речна станица
Дијагностички центар : Да

Медицински центар мрежа "Medkvadrat" во Куркино кај речната станица - 35 лекари и комплет дијагностичка и терапевтска опрема. Рекоа за консултации и прием на пациенти поминува секој ден. Постои дневна болница, детски оддел, канцеларија за процедури. Регистрација на медицински документи.

Дијагностички услуги

3D ултразвук 3870 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Медвастра во Куркино
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 3490 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Медвастра во Куркино
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4D ултразвук 4260 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Медвастра во Куркино
Дијагноза: 4D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1595 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Медвастра во Куркино
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 2500 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Медвастра во Куркино
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Medkvadrat Kurkino"

Во "Medquadrat in Kurkino" одете на лекар

Ирина Витальевна Радјукевич Ирина Виталевна
Педијатар
Роза Умпашаевна Сатуева Роза Умпашаевна
Ултразвук специјалист
Александр Анатольевич Ходаков Александар Анатольевич
Андролог, уролог, специјалист за ултразвук
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : 74, Каширское шоссе, Москва, стр.1
Медицинскиот центар на мрежата Медкредрат на Каширско шосе е мултидисциплинарна медицинска и дијагностичка клиника. Центарот има свој лабораторија и дијагностички оддел, дневна болница, детски оддел. Постои програма за скрининг за здравјето на децата и возрасните. Клиниката се наоѓа на 10 минути од метрото. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : Москва, Вернадский пр., 93, бул. 1
Детски медицински центар центар "Medkvadrat" е 10-минути пешачење од метрото. Пациентите од 0 до 18 години се третираат секој ден. Можете да бидете тестирани за да ги подготвите децата за училиште, да ја организирате целата потребна документација. Можете да закажете состанок преку телефон или преку Интернет. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : Москва, ул. Воротынская, 4
Мултидисциплинарен медицински центар за возрасни во Куркино. Клиниката претставува апсолутно сите медицински специјалности, вклучувајќи: стоматологија, флебологија, проктологија, отоларингологија, дијагностика, корекција на телесната тежина, програми за прикачување, домашна нега. ...

Специјалитети Клиниката Лекарите: акушер, алерголог, андрологија, гастроентерохепатологија, гинекологија, дерматологија, нутриционист, кардиолог, ОРЛ (otolaryngologist), Прирачник терапевт, невролог, офталмолог (очен лекар), Педијатар, стоматолог, trichologist, уролог, ендокринолог, proctologist, специјалист ултразвук , Масажи терапевт, Имунолог, Физиотерапевт, Неонатолог, Рефлексолог, Рентген, Физикална терапија

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Воротынская, 4
Отстранување : 886 метри
Адреса : Москва, Куркинское шоссе, 30
Отстранување : 958 метри
Адреса : Москва, ул. Rodionovskaya, 2, Bldg. 1
Отстранување : 1376 метри
Адреса : Москва, ул. Герои Панфиловцев, 24
Отстранување : 3470 метри
Адреса : Москва, Новотушински проспект, 10, бул. 1
Отстранување : 5021 метри
Адреса : Москва, ул. Митинскаја, 48
Отстранување : 4356 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.