Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Отворена клиника на Пресња

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-15
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Близина на метро :
Улица 1905
Дијагностички центар : Да

Центарот Presnensky Dikul е специјализирана медицинска установа за третман на проблеми на мускулно-скелетниот систем. Центарот обезбедува целосна дијагноза, третман и рехабилитација мерки. Снимањето и приемот на пациентите се врши секојдневно. Центарот е отворен секој ден, без викенди и празници. Постои болница.

Дијагностички услуги

4800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника на Пресња
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4300 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника на Пресња
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4300 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника на Пресња
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4300 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника на Пресња
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 4100 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника на Пресња
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Отворена клиника на Пресња"

Во "Отворена клиника на Пресња" одете на лекар

Физиотерапевт
Антон Александрович Миронов Антон Александрович
Ортопед, трауматолог
Шамиль Расулович Муталимов Шамил Расулович
Ортопед, трауматолог
Людмила Анатольевна Устенко Људмила Анатолиевна
Невролог
Марина Юрьевна Носова Марина Юрьевна
Невролог
Валентин Александрович Жаров Валентин Александрович
Рачен терапевт
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-14
Адреса : Москва, ул. Герила, 41
Kuntsevskiy Dikul Center е мулти-профитна медицинска институција која е дел од мрежата на отворени клиники на семејни клиники. Главната насока - третманот на проблемите на мускулно-скелетниот систем. Центарот секојдневно прима пациенти. Можете да закажете состанок преку интернет, или со повикување на броевите за контакт. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-24-18
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Меѓународниот хируршки центар на Пресња како дел од мрежата на отворени клиники нуди широк спектар на услуги поврзани со дијагностицирање, лекување и рехабилитација на пациентите. Болничкиот објект вклучува самостојни комори. Приемот е со закажување. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-08
Адреса : Москва, ул. Davydkovskaya, 5
Мултидисциплинарен мед. Центарот Кутузовски обезбедува третман и дијагностички и превентивен третман за возрасни и деца, како и услуги за рехабилитација, вклучувајќи и програма за проверка за сеопфатно испитување на телото. Центарот се наоѓа 10 минути пешачење од метрото Slavyansky булевар. ...

Специјализации на лекарите на клиниката : Рачен терапевт, Невролог, Ортопед, Психотерапевт, Психијатар, Терапевт, Ултразвук специјалист, Масаж терапевт, Имунолог, Ревматолог, Физиотерапевт, Рефлексолог, Спортски лекар, Радиолог, Физиотерапија, Рехабилитолог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Отстранување : 0 метри
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Отстранување : 78 метри
Адреса : Москва, ул. 1905, г. 15
Отстранување : 375 метри
Адреса : Москва, ул. Трехгорный Вал, 12, бул
Отстранување : 369 метри
Адреса : Москва, 1905 Улица, 21
Отстранување : 582 метри
Адреса : Москва, ул. Красная Пресня, 30, стр.1
Отстранување : 569 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.