Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Авромед со. Немчиновка

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 969-20-57
Адреса : Москва, с. Немчиновка, Советски аве, д.106
Близина на метро :
Младите

Мултидисциплинарен медицински центар. Обезбедува услуги: алергологија, андрологија, гастроентерологија, гинекологија, хомеопатија, дерматологија, кардиологија, мамологија, масажа, неврологија, оториноларингологија, офталмологија, хирургија, стоматологија, терапија. Клиниката се наоѓа во областа Одинцов, со. Немчиновка.

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-20-57
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Мултидисциплинарен медицински центар. Обезбедува услуги: алергологија, андрологија, гастроентерологија, гинекологија, хомеопатија, дерматологија, кардиологија, мамологија, масажа, неврологија, оториноларингологија, офталмологија, хирургија, стоматологија, терапија. Клиниката се наоѓа во близина на станицата метро Kuntsevskaya, Molodezhnaya или Slavyansky булевар. ...

Специјализации на лекарите од клиниката : Дијагностички центар

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 57
Отстранување : 3300 метри
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Отстранување : 2965 метри
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 79
Отстранување : 3581 метри
Адреса : Москва, ул. Герила, 41
Отстранување : 3521 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3709 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3709 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.