Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Клиника за возрасни во Куркино

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-10
Адреса : Москва, ул. Воротынская, 4
Близина на метро :
Планер
Речна станица
Пятницкое автопат
Дијагностички центар : Да

Мултидисциплинарен медицински центар за возрасни во Куркино. Клиниката претставува апсолутно сите медицински специјалности, вклучувајќи: стоматологија, флебологија, проктологија, отоларингологија, дијагностика, корекција на телесната тежина, програми за прикачување, домашна нега.

Дијагностички услуги

Ехокардиографија (ехокардиографија) 3490 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника за возрасни во Куркино
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Гастроскопија 4800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника за возрасни во Куркино
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4D ултразвук 4260 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника за возрасни во Куркино
Дијагноза: 4D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 1590 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника за возрасни во Куркино
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Тироидна ултразвук 1650 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника за возрасни во Куркино
Дијагноза: Тироидна ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиника за возрасни во Куркино"

Во "Клиника за возрасни во Куркино" одете на лекар

Арсен Аликович Avtandilyan Arsen Alikovich
Masseuse
Акушер, гинеколог, репродуктивен специјалист (ИВФ)
Жанна Вячеславовна Жанна Вјачеславovna
Окулист (офталмолог)
Алексей Геннадиевич Пак Алексеј Генадиевич
Хирург, проктолог, колопроктолог
Светлана Валерьевна Матвеева Светлана Валериевна
Стоматолог, Стоматолошки терапевт
Алла Юльевна Pyzhik Alla Yulevna
Нутриционист, ендокринолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : 74, Каширское шоссе, Москва, стр.1
Медицинскиот центар на мрежата Медкредрат на Каширско шосе е мултидисциплинарна медицинска и дијагностичка клиника. Центарот има свој лабораторија и дијагностички оддел, дневна болница, детски оддел. Постои програма за скрининг за здравјето на децата и возрасните. Клиниката се наоѓа на 10 минути од метрото. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : Москва, ул. Ландышевая, д. 14, корп. 1
Медицински центар мрежа "Medkvadrat" во Куркино кај речната станица - 35 лекари и комплет дијагностичка и терапевтска опрема. Рекоа за консултации и прием на пациенти поминува секој ден. Постои дневна болница, детски оддел, канцеларија за процедури. Регистрација на медицински документи. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-79
Адреса : Москва, Вернадский пр., 93, бул. 1
Детски медицински центар центар "Medkvadrat" е 10-минути пешачење од метрото. Пациентите од 0 до 18 години се третираат секој ден. Можете да бидете тестирани за да ги подготвите децата за училиште, да ја организирате целата потребна документација. Можете да закажете состанок преку телефон или преку Интернет. ...

Специјалисти од лекарите на клиниката : акушер, ветеринар, гастроентеролог, гинеколог, дерматолог, нутриционист, кардиолог, ENT (отоларинголог), невролог, онколог, окулист (офталмолог), психолог, стоматолог, терапевт, уролог, флеболог, хирург ИВФ), специјалист за ултразвук, масеин, рефлексолог, генетски

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Куркинское шоссе, 30
Отстранување : 297 метри
Адреса : Москва, ул. Rodionovskaya, 2, Bldg. 1
Отстранување : 847 метри
Адреса : Москва, ул. Ландышевая, д. 14, корп. 1
Отстранување : 886 метри
Адреса : Москва, ул. Герои Панфиловцев, 24
Отстранување : 3603 метри
Адреса : Москва, ул. Херои Панфиловцев, 1
Отстранување : 4463 метри
Адреса : Москва, ул. Херои Панфиловцев, 1
Отстранување : 4499 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.