Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Отворена клиника Дикулија во Кунцево

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-14
Адреса : Москва, ул. Герила, 41
Близина на метро :
Младите
Работно време : Пон-Пет 8: 00-22: 00, Саб-Не 9: 00-21: 00
Дијагностички центар : Да

Kuntsevskiy Dikul Center е мулти-профитна медицинска институција која е дел од мрежата на отворени клиники на семејни клиники. Главната насока - третманот на проблемите на мускулно-скелетниот систем. Центарот секојдневно прима пациенти. Можете да закажете состанок преку интернет, или со повикување на броевите за контакт.

Дијагностички услуги

Ехокардиографија (ехокардиографија) 3730 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника Дикулија во Кунцево
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1400 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника Дикулија во Кунцево
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на слезината 1200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника Дикулија во Кунцево
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1700 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника Дикулија во Кунцево
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Отворена клиника Дикулија во Кунцево
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Отворена клиника Дикулија во Кунцево"

Во "Отворена клиника Дикуля во Кунцево" одете на лекар

Физиотерапевт
Андрей Викторович Новиков Андреј Викторович
Рефлексолог
Сергей Владиславович Бугаков Сергеј Владиславович
Рачен терапевт
Игорь Николаевич Лунюшкин Игорь Николаевич
Рачен терапевт, Вертебролог
Мирослава Олеговна Мироненко Мирослава Олеговна
Невролог, Функционална дијагноза Доктор
Владимир Григорьевич Лим Владимир Г.
Невролог, рефлексолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-15
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Центарот Presnensky Dikul е специјализирана медицинска установа за третман на проблеми на мускулно-скелетниот систем. Центарот обезбедува целосна дијагноза, третман и рехабилитација мерки. Снимањето и приемот на пациентите се врши секојдневно. Центарот е отворен секој ден, без викенди и празници. Постои болница. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-24-18
Адреса : Москва, ул. 1905, г.7, стр.1
Меѓународниот хируршки центар на Пресња како дел од мрежата на отворени клиники нуди широк спектар на услуги поврзани со дијагностицирање, лекување и рехабилитација на пациентите. Болничкиот објект вклучува самостојни комори. Приемот е со закажување. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-08
Адреса : Москва, ул. Davydkovskaya, 5
Мултидисциплинарен мед. Центарот Кутузовски обезбедува третман и дијагностички и превентивен третман за возрасни и деца, како и услуги за рехабилитација, вклучувајќи и програма за проверка за сеопфатно испитување на телото. Центарот се наоѓа 10 минути пешачење од метрото Slavyansky булевар. ...

Специјалисти од лекарите на клиниката : акушер, андролог, дерматолог, кардиолог, козметик, мануелен терапевт, невролог, ортопед, уролог, хирург, ултразвук специјалист, терапевт за масажа, физиотерапевт, рефлексолог, радиолог, вертебролог, В.Г.

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Бришење : 493 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Бришење : 493 метри
Адреса : Москва, ул. Partizanskaya, 24, Bldg. 2
Отстранување : 752 метри
Адреса : Москва, ул. Kuntsevskaya, 15
Отстранување : 1234 метри
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Отстранување : 1822 метри
Адреса : Москва, ул. Elninskaya, 20, Bldg. 2
Отстранување : 1066 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.