Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Доктор близу на улица Беловежскаја

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-79-06
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 57
Близина на метро :
Krylatskoe
Kuntsevskaya
Kuntsevskaya
Младите
Пионер
Славянски булевар
Дијагностички центар : Да

Медицинска клиника. Ги нуди следниве услуги: терапевт, гинеколог, отоларинголог, уролог, невролог, кардиолог, педијатар, офталмолог, ултразвук.

Дијагностички услуги

Ехокардиографија (ехокардиографија) 3500 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Доктор близу на улица Беловежскаја
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1490 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Доктор близу на улица Беловежскаја
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Доктор близу на улица Беловежскаја
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на слезината 800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Доктор близу на улица Беловежскаја
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1000 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Доктор близу на улица Беловежскаја
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката Доктор близу до Беловежскаја

Во "Доктор близу на Беловежскаја улица" земете лекар

Гастроентеролог, терапевт
Ольга Ивановна Курланова Олга Ивановна
Ултразвук специјалист
Анастасия Геннадьевна Будилева Анастасия Генадиевна
Педијатар, Хомеопат
Елена Геннадьевна Семенова Елена Генадиевна
Гинеколог, специјалист за ултразвук, гинеколог и ендокринолог
Фатима Расуловна Чотчаева Фатима Расуловна
Терапевт, ревматолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 519-34-04
Адреса : Москва, Пятницкое шоссе, 45
Медицинска клиника во Митино. Ги нуди следните услуги: терапевт, гинеколог, кардиолог, педијатар, ултразвук, хиропрактр, уролог, рефлексолог, остеопат, невролог. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 380-79-38
Адреса : Москва, pr-d Shokalskogo, 47, бул. 1
Медицинска клиника во Медведково. Ги нуди следните услуги: терапевт, гинеколог, кардиолог, педијатар, ултразвук. ...

Специјалисти на лекарите од клиниката : Андролог, Гастроентеролог, Гинеколог, Дерматолог, Кардиолог, Ен (отоларинголог), Мануелен терапевт, Невролог, Окулист (офталмолог), Педијатар, Психотерапевт, Терапевт, Уролог, Специјалист за ултразвук, Пулмолог, Психотерапевт, Терапевт, Уролог, Ултразвук специјалист, Пулмолог , Кинезиолог, Функционален дијагностички лекар

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Беловежска, 79
Отстранување : 301 метри
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Бришење : 1622 метри
Адреса : Москва, ул. Kuntsevskaya, 15
Отстранување : 2563 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3166 метри
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 3166 метри
Адреса : Москва, ул. Герила, 41
Бришење : 3444 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.