Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Хируршка клиника

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (495) 662-58-85
Адреса : Москва, Госпитална пл., Д.2, стр.1
Близина на метро :
Авиамотор
Бауманскаја

Хируршката клиника од мрежата на семејната клиника се наоѓа на адреса: Госпитална плоштад, зграда 2, 15 минути со јавен превоз. Ова е посебна хируршка клиника, постојат неколку оперативни единици, целосна болница. Работи одделот за пластична хирургија. Ендоскопска хирургија, ласерска и радио бранова операција се изведуваат.

Во "Хируршка клиника" земете лекар

Сергей Вячеславович Сусин Сергеј Вячеславович
Хирург
Флеболог, хирург, проктолог
Владислав Владимирович Филипов Владислав Владимирович
Хирург
Александр Владимирович Ширшов Александар Владимирович
Неврохирург
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Каширское шо., Д 56
Филијалата "Каширскаја" на мрежата "Семејната клиника" се наоѓа на адреса: Каширско шосе, 56. Секој ден има прием во најпопуларните области. Клиниката има детски оддел. Можете да го повикате педијатарот дома - за испитување или собирање на тестови. Опремени дневни болнички, дијагностички и третман соби. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Херои Панфиловцев, 1
Филијалата на мрежата "Семејна клиника" се наоѓа на ул. Героева Панфиловцева, зграда 1. Постои хируршко одделение, дијагностика, лабораторија и канцеларија за процедури. Работи дневна болница. Приемот го спроведуваат лекари од највисоката категорија и кандидати за медицински науки во најпопуларните специјалитети. Клиниката за семејство е отворена секој ден. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Филијала "Речна станица" мрежа "Фамилијарна клиника" се наоѓа на уличниот фестивал, зграда 4. Консултации и лекување се изведуваат во најпопуларните области. Покрај тоа, канцеларијата работи психолог. Постои оддел за пластична хирургија. Можете да закажете состанок преку интернет, или со повикување на броевите за контакт. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Бољшај Серпуховскаја, 30
Клиниката за семејство од мрежата на семејната клиника се наоѓа на: Болшај Серпуховска, зграда 30. Постои оддел за пластична хирургија. Канцеларијата на психологот работи. Специјалистот може да се повика дома. Постои ултразвучна соба за дијагностицирање и лабораторија. Приемот и снимањето се вршат секојдневно, без слободни денови. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Первомайская, д. 42
Огранок на мрежата "Семејна клиника" се наоѓа на адреса: ул. Первомайская, 42, за 5 минути. одиме од м Измаловскаја. Рекорд за консултации и прием на експерти се врши секојдневно. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностичка просторија, лабораторија, простор за процедури. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Сергиј Радонеж, д. 5/2, стр.1
Филијалата на Иљич и Римскиот плоштад се наоѓа на адреса: ул. Сергеј Радонежски, 5/2, 5 минути. одиме од метрото. Клиниката има хируршка болница. Покрај тоа, постои прием во 10 медицински области. Прием се професори, лекари и кандидати за медицински науки. Рекорд и консултации се одржуваат секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Хорошевское ш., 80
Медицинската установа на Семејната клиничка мрежа се наоѓа на автопатот Хорошевскоје, 80, на 2 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, лабораторија, оддел за дијагностика и канцеларија за процедури. Дневниот прием го спроведуваат специјалисти од најбараните специјалитети. Средбата се одржува дневно. Можно е да се нареди заминувањето на експерти дома. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Универзитетска авенија, 4
Клиниката од мрежата на семејната клиника се наоѓа на улица "Университетско", зграда 4, 15 минути со јавен превоз од метро. Работи Одделот за стоматологија за деца и возрасни. Консултации и медицинска помош може да се добијат во 10 насоки. Постои дневна болница и канцеларија за процедури. Филијалата работи секој ден, седум дена во неделата. ...

Специјализации на лекарите од клиниката : Ортопед, Пластичен хирург, Флеболог, Хирург, Неврохирург

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Рубцовская наб., 2, бул. 3
Отстранување : 906 метри
Адреса : Москва, ул. Bolshaya Pochtovaya, д. 36, стр 2
Бришење : 1626 метри
Адреса : Москва, ул. Авиамоторная, 4, бул. 3
Бришење : 1182 метри
Адреса : Москва, ул. Авиамоторная, 23
Отстранување : 1298 метри
Адреса : Москва, ж. Ентузијасти, д. 11а, бул. 3
Отстранување : 1691 метри
Адреса : Москва, Мажоров пер., 7
Отстранување : 2038 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.