Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Семејниот плоштад Илич

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Сергиј Радонеж, д. 5/2, стр.1
Близина на метро :
Плоштад Илих
Роман
Работно време : Пон-Пет 09: 00-21: 00, Саб-Не 09: 00-21: 00
Дијагностички центар : Да

Филијалата на Иљич и Римскиот плоштад се наоѓа на адреса: ул. Сергеј Радонежски, 5/2, 5 минути. одиме од метрото. Клиниката има хируршка болница. Покрај тоа, постои прием во 10 медицински области. Прием се професори, лекари и кандидати за медицински науки. Рекорд и консултации се одржуваат секојдневно.

Дијагностички услуги

2200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Семејниот плоштад Илич
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
1740 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Семејниот плоштад Илич
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
3880 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Семејниот плоштад Илич
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
2200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Семејниот плоштад Илич
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
2200 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Семејниот плоштад Илич
Дијагноза:
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Семејство на плоштадот Илих"

Во "Семејство на плоштадот Илих" земи го лекарот

Камиль Рафаэльевич Бахтияров Камил Рафаевич
Акушер, гинеколог
Екатерина Игнатьевна Подимкина Екатерина Игнатьевна
Акушер, гинеколог
ENT (отоларинголог), хирург
Андрей Юрьeвич Русаков Андреј Юрьевич
Рачен терапевт, Невролог, Рефлексолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Каширское шо., Д 56
Филијалата "Каширскаја" на мрежата "Семејната клиника" се наоѓа на адреса: Каширско шосе, 56. Секој ден има прием во најпопуларните области. Клиниката има детски оддел. Можете да го повикате педијатарот дома - за испитување или собирање на тестови. Опремени дневни болнички, дијагностички и третман соби. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Херои Панфиловцев, 1
Филијалата на мрежата "Семејна клиника" се наоѓа на ул. Героева Панфиловцева, зграда 1. Постои хируршко одделение, дијагностика, лабораторија и канцеларија за процедури. Работи дневна болница. Приемот го спроведуваат лекари од највисоката категорија и кандидати за медицински науки во најпопуларните специјалитети. Клиниката за семејство е отворена секој ден. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Филијала "Речна станица" мрежа "Фамилијарна клиника" се наоѓа на уличниот фестивал, зграда 4. Консултации и лекување се изведуваат во најпопуларните области. Покрај тоа, канцеларијата работи психолог. Постои оддел за пластична хирургија. Можете да закажете состанок преку интернет, или со повикување на броевите за контакт. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Бољшај Серпуховскаја, 30
Клиниката за семејство од мрежата на семејната клиника се наоѓа на: Болшај Серпуховска, зграда 30. Постои оддел за пластична хирургија. Канцеларијата на психологот работи. Специјалистот може да се повика дома. Постои ултразвучна соба за дијагностицирање и лабораторија. Приемот и снимањето се вршат секојдневно, без слободни денови. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, ул. Первомайская, д. 42
Огранок на мрежата "Семејна клиника" се наоѓа на адреса: ул. Первомайская, 42, за 5 минути. одиме од м Измаловскаја. Рекорд за консултации и прием на експерти се врши секојдневно. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дијагностичка просторија, лабораторија, простор за процедури. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Хорошевское ш., 80
Медицинската установа на Семејната клиничка мрежа се наоѓа на автопатот Хорошевскоје, 80, на 2 минути пешачење од метро. Постои дневна болница, лабораторија, оддел за дијагностика и канцеларија за процедури. Дневниот прием го спроведуваат специјалисти од најбараните специјалитети. Средбата се одржува дневно. Можно е да се нареди заминувањето на експерти дома. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-58
Адреса : Москва, Универзитетска авенија, 4
Клиниката од мрежата на семејната клиника се наоѓа на улица "Университетско", зграда 4, 15 минути со јавен превоз од метро. Работи Одделот за стоматологија за деца и возрасни. Консултации и медицинска помош може да се добијат во 10 насоки. Постои дневна болница и канцеларија за процедури. Филијалата работи секој ден, седум дена во неделата. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 662-58-85
Адреса : Москва, Госпитална пл., Д.2, стр.1
Хируршката клиника од мрежата на семејната клиника се наоѓа на адреса: Госпитална плоштад, зграда 2, 15 минути со јавен превоз. Ова е посебна хируршка клиника, постојат неколку оперативни единици, целосна болница. Работи одделот за пластична хирургија. Ендоскопска хирургија, ласерска и радио бранова операција се изведуваат. ...

Специјалисти од лекарите на клиниката : акушер, андрологер, гастроентеролог, гинеколог, дерматолог, козметичар, ОРЛ (оторинологголог), мануелен терапевт, невролог, ортопед, окулист (офталмолог), стоматолог, терапевт, уролог, флеболог, хирург, остиолог, осеколог, остиолог, офталмолог , Хематолог, Нефролог, Физиотерапевт, Рефлексолог, Рентген, Физикална терапија

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Сергиј Радонеж, д. 5/2, стр.1
Отстранување : 5 метри
Адреса : Москва, ул. Училиште, 49
Отстранување : 200 метри
Адреса : Москва, ул. Училиште, 11/3
Отстранување : 276 метри
Адреса : Москва, 34 Пријателски Лејн.
Отстранување : 507 метри
Адреса : Москва, транс. Менторство, 17, стр.1, зграда 15
Отстранување : 536 метри
Адреса : Москва, ул. Nizhegorodskaya, 2, Bldg. 1
Отстранување : 973 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.