Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

К + 31 во Лобачевски

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-05
Адреса : Москва, ул. Лобачевски, 42, стр.4
Близина на метро :
Проспект Вернадски
Работно време : Пон-Пет 8: 00-21: 00, Саб-Не 10: 00-19: 00
Дијагностички центар : Да

Мултидисциплинарна мрежа на медицински центри "К + 31". Одделенија: дијагностика, болница, анестезиологија и реанимација, стоматологија, хируршко одделение со оперативна единица. Исто така, постои клиника и аптека. Рекорд за консултација и прием на пациенти се спроведува дневно, без слободни денови и празници.

Дијагностички услуги

3D ултразвук 5400 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: К + 31 во Лобачевски
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 7500 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: К + 31 во Лобачевски
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Бронхоскопија 9009 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: К + 31 во Лобачевски
Дијагноза: Бронхоскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Гастроскопија 9850 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: К + 31 во Лобачевски
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Денситометрија 4500 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: К + 31 во Лобачевски
Дијагноза: Денситометрија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на K + 31 во клиниката Лобачевски

Во "К + 31 на Лобачевски" земете лекар

Светлана Сергеевна Vinnichuk Svetlana Sergeevna
Оптисторист (офталмолог), хирург
Левон Гагикович Макинян Левон Гагикович
Ортопед, трауматолог
Антон Валерьевич Николаев Антон Валериевич
Ортопед, трауматолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 143-99-00
Адреса : Москва, ул. Тестовска, д. 10, 1 влез
Мултидисциплинарен медицински центар. Приемот се одвива секојдневно, вклучувајќи ги и викендите. Постои одделот за дијагностика, физиотерапија и стоматологија. Постои дневна болница, постои канцеларија за процедури. Рекорд до специјалисти се изведува околу часовникот. Можете да нарачате повик назад. ...

Специјализации на лекарите од клиниката : Гастроентеролог, Гинеколог, Дерматолог, Нутриционист, Кардиолог, Косметолог, Ен (отоларинголог), Невролог, Онколог, Ортопед, Офталмолог, Офталмолог, Пластичен хирург, Психијатар, Стоматолог, Терапевт, Уролог, Хирург, Остролог , Физиотерапевт, неврохирург, спортски доктор, радиолог, физички лекар

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Лобачевски, 20
Отстранување : 310 метри
Адреса : Москва, Вернадский пр., 93, бул. 1
Отстранување : 394 метри
Адреса : Москва, ул. Удалцова, 73
Отстранување : 921 метри
Адреса : Москва, Ленински проспект, 111, бул. 1
Отстранување : 1112 метри
Адреса : Москва, проспект Вернадский, 37, бул.
Отстранување : 1140 метри
Адреса : Москва, Ленински проспект, 146
Бришење : 1452 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.