Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Близина на метро :
Kuntsevskaya
Kuntsevskaya
Младите
Дијагностички центар : Да

Детскиот оддел на улицата Јарцевскаја дневно ги прима пациентите. Приемот се спроведува во најпопуларните медицински области. Постои дневна болница и канцеларија за процедури за физиотерапија. Одделот се наоѓа во мултимедијалниот центар "СМ-клиника". Направете состанок околу часовникот.

Дијагностички услуги

Гастроскопија 3450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1890 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 1890 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на слезината 1680 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 2300 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади)
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "СМ-доктор на улица". Yartsevskaya (м. Млади) "

Во "СМ-доктор на улица. Yartsevskaya (м. Млади) "земе лекар

Алерголог, педијатар, имунолог
Валентина Дмитриевна Захаренкова Валентина Дмитриевна
Педијатар, физиотерапевт
Вера Николаевна Родионова Вера Николаевна
Окулист (офталмолог)
Виталий Александрович Дидорук Виталиј Александрович
Венеролог, дерматолог
Оксана Андреевна Чижонок Оксана Андреевна
Терапевт, пулмолог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Клара Цеткин, 33, Bldg. 28
Мултидисциплинарен медицински центар кој обезбедува најширок спектар на третман и дијагностички услуги за возрасни. Можете да стигнете до центарот со јавен превоз од станицата метро Војковскаја (автобус број 90 до станицата Клара Цеткин). ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, транс. Расково, 14-22
Мултидисциплинарен медицински центар, чија главна специјализација е да се врати репродуктивното здравје на мажите и жените и да се надминат сите видови на неплодност. Врши консултативен и дијагностички прием кај возрасните. Се наоѓа на 10 мин. одење од м. Динамо и Белорусскаја. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
"СМ-клиника" на ул. Ярцевскаја е медицинска установа од типот на семејството. Приемот се спроведува во речиси сите правци. Постои одделот за педијатрија. Клиниката има дневна болница, одделот за дијагностика, сопствена лабораторија, канцеларија за физиотераписки процедури. Приемот го спроведуваат 54 лекари. Од нив, 4 професори и 3 доктори на медицински науки. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Јарославска, 4/8
СМ-клиника на улицата Јарославскаја беше отворена во 2010 година. Се наоѓа на сопствена територија, со сопствен паркинг. Приемот на пациентите се врши од понеделник до сабота. Клиниката вклучува стоматолошки центар, клиника, хируршка и офталмологија, лабораторија, оддел за дијагностика. Прием се 132 специјалисти. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Lesnaya, 57, стр.1
"СМ-клиника" на улица Леснаја е третман и дијагностички центар, кој беше отворен во 2005 година. Во куќата постои лабораторија, дијагностички оддел, дневна болница и канцеларија за процедури. Можете да ги издадете потребните медицински документи. Приемот се одржува дневно. Можете да закажете состанок во "СМ-клиника" во Леснаја по телефон или онлајн. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Космонаут Волков, 9/2
"СМ-клиника" на улицата Космонаут Волков е отворена во 2002 година. Ова е првиот центар на фармата. Приемот на експерти се спроведува во сите правци. Постои одделот за физикална терапија, приватна лабораторија, стоматолошки оддел, аптека. Третманот се изведува на амбулантско ниво, може да се јавите на лекар дома. Приемот го спроведуваат 66 лекари, вклучително и 2 академици и 5 доктори на науки. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, Волгоградский пр-т, д. 42, стр 12
"СМ-клиника" на Волгоградски проспект - мултидисциплинарна медицинска установа, приемот се спроведува во 20 правци. Клиниката има - детски оддел, дијагностички простории, процедури за физиотерапија, сопствена лабораторија. Постои дневна болница. Исто така, можете да телефонирате на специјалист дома или да ја користите итната медицинска услуга. Можете да поминат детален преглед. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Приоров, 36
Детската клиника СМ-доктор на улица Приоров е медицински центар кој спроведува прием на повеќе од 20 области дневно. Прифатени пациенти од 0 до 18 години. Постои одделот за педијатрија во РУДН. Можете да ги користите процедурите за рехабилитација и физиотерапија. Состаноците на специјалисти се спроведуваат околу 24 часа. Можете да поминат детален преглед. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, Волгоградский пр., 42, бул. 1
Детското одделение на улицата Волгоградски ги третира децата од 0 до 18 години. Секојдневно примаат прием од педијатри. Постои канцеларија за физиотерапевтски процедури и оддел за дијагностика. Можете да ги организирате потребните документи и да креирате индивидуален распоред за вакцинирање. Педијатарот може да се повика дома. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 969-23-38
Адреса : Москва, ул. Космонаут Волков, 9/2
СМ-козметологијата на улица Космонавта Волков (М. Воиковска) е современ козметолошки центар кој нуди услуги во областа на естетската и терапевтската козметологија. Приемот го спроведуваат повеќе од 40 специјалисти во 17 канцеларии опремени со модерна опрема и козметолошки препарати, кои целосно се во согласност со државните стандарди. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 241-97-17
Адреса : Москва, транс. Расковой, д. 14/22
Центарот за репродуктивно здравје е мултидисциплинарен медицински центар чија главна специјализација е реставрација на репродуктивното здравје на мажите и жените и елиминирање на сите видови на неплодност. Во центарот се примаат не само тесни специјалисти за гинеколози-репродукција, уролози-андролози, генетика и ембриологија, туку и доктори од други специјалитети: терапевт, ендокринолог, проктолог, флеболог, мамолог, отоларинголог итн. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 241-97-17
Адреса : Москва, ул. Јарославска, 4, бул. 2
Детски оддел. Таа прима пациенти од раѓање до 18 години. Достапната услуга повикува лекар дома. Одделот вработува специјалисти за деца во повеќе од 20 области на медицината: педијатри, педијатриски хирурзи, педијатриски невролози и оториноларинголози, педијатриски офталмолози и други. Во одделот за деца се врши дијагностичко испитување: ултразвучен скенирање, вклучувајќи ултразвучен скенирање на срцето, ЕКГ, ЕЕГ, следење на срцето според Холтер и др. Обезбедени се и услугите на лабораториска и функционална дијагностика. Можеби Х-зрачната дијагноза и ендоскопија. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 241-97-17
Адреса : Москва, ул. Kibalchicha, 2, Bldg. 1
Клиника за деца и адолесценти. Третман на деца од раѓање до 18 години. Клиниката прифаќа: педијатри, алергисти, ендокринолози, отоларинголози, хирурзи, уролози, кардиолози, нефролози, хематолози, логопеди, дерматолози, ортопеди. Мануелна терапија, масажа и општи лековити процедури се достапни за пациентите во просторијата за третман и во простории за масажа, физиотерапија, ендоскопија. Постои кабинет за вакцинација каде што децата се вакцинирани против хепатитис Б, тетанус, дифтерија, рубеола, голема кашлица, мали сипаници, полио и заушки, како и против инфекции вклучени во националниот календар за превентивна вакцинација. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-78-99
Адреса : Москва, 2-ри Сиромятнически лента, 11
Мултидисциплинарен медицински центар, фокусиран на обезбедување широк спектар на медицински третмани и дијагностички услуги за пациенти од 18 години. Клиниката има просторија за третман, масажа соби, физиотерапија, дневна болница. Обезбеден е широк спектар на лаборатории (повеќе од 3000 видови на анализи) и функционална дијагностика, вклучувајќи ултразвучна дијагностика (вклучувајќи ултразвук на срце), ендоскопски прегледи, Холтер, СМАД, ЕКГ, ЕЕГ. ...

Специјалисти од лекарите на клиниката : Алерголог, Венеролог, Гастроентеролог, Дерматолог, ЕНТ (отоларинголог), Невролог, Окулист (офталмолог), Педијатар, Терапевт, Хирург, Проктолог, Специјалист за ултразвук, Масаж терапевт, Пулмолог, Логопед, Имолог, Патолог, Оптолог, Ултразвук специјалист, Масаж терапевт, Офталмолог Миколог, радиолог, функционална дијагностика Доктор

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Yartsevskaya, 8
Отстранување : 0 метри
Адреса : Москва, ул. Partizanskaya, 24, Bldg. 2
Отстранување : 281 метри
Адреса : Москва, ул. Герила, 41
Бришење : 493 метри
Адреса : Москва, ул. Kuntsevskaya, 15
Отстранување : 771 метри
Адреса : Москва, ул. Elninskaya, 20, Bldg. 2
Отстранување : 850 метри
Адреса : Москва, ул. Толбухина, 13, бул. 1
Бришење : 1563 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.