Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Најдобри клиники во Profsoyuznaya

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-54
Адреса : Москва, ул. Новочеримушкинская, д. 34, зграда. 2
Близина на метро :
Академски
Синдикат
Дијагностички центар : Да

Модерен медицински центар со широка специјализација. Водечките насоки во работата се радиологија, педијатрија, возрасна и педијатриска стоматологија и терапевтска гинекологија. Во клиниката, можете да издадете лекарски сертификати и да направите рутински вакцинации. Се наоѓа на 11 мин. одете од станицата. м Profsoyuznaya. Назначувањата се прават секојдневно.

Дијагностички услуги

Ехокардиографија (ехокардиографија) 2950 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобри клиники во Profsoyuznaya
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Рентген на градите 1990 руб. 1450 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобри клиники во Profsoyuznaya
Дијагноза: Рентген на градите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Гастроскопија 3890 руб. 2917 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобри клиники во Profsoyuznaya
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобри клиники во Profsoyuznaya
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на панкреасот 950 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобри клиники во Profsoyuznaya
Дијагноза: Ултразвук на панкреасот
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Најдобра клиника во Синдикатот"

Во "Најдобри клиники на Profsoyuznaya" земете лекар

Константин Владимирович Кашатников Константин Владимирович
Флеболог, хирург, специјалист за ултразвук
Елена Вильевна Ястребова Елена Вилевна
Алергија, имунолог
Айарпи Нориковна Hakobyan Ayarpi Norikovna
Гастроентеролог, педијатар
Татьяна Станиславовна Вартанян Татяна Станиславновна
Нутриционист, ендокринолог
Андрей Михайлович Годисов Андреј Михајлович
Андролог, Венеролог, Уролог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-06
Адреса : Москва, Ленинградское шо., Д. 116
Мултидисциплинарна клиника. Нуди медицински услуги во следните области: алергологија, андрологија, гастроентерологија, хематологија, гинекологија и др. Постојат одделенија за планирана и хируршка интервенција. Во медицинскиот центар може да поминете сеопфатен преглед и брза дијагноза. Можете да добиете од станицата. м речна станица (10 мин., автобус № 199). ...
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-26
Адреса : Москва, ул. Нижняя Красносельская, д. 15/17
Мултидисциплинарна клиника во центарот на Москва. Главните активности се оперативната гинекологија, лапароскопската хирургија, козметологијата и пластичната хирургија. Приемот го спроведуваат и мамул, кардиолог, отоларинголог, офтамолог и други специјалисти. Постои 24-часовен болница. Се наоѓа на 5 минути од станицата. м. Красноселскаја. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-54
Адреса : Москва, ул. Новочеримушкинская, д. 34, зграда. 2
Медицински оддел, кој обезбедува дијагностички услуги и консултации на тесни специјалисти за деца до 14 години. Овде можете да го посетите секој педијатар, како и да подлежите на дуплекс скенирање, рентген, функционална дијагностика, ендоскопско испитување и ултразвук на сите органи и системи. ...

Специјализација клиника доктори: Accoucheur, алергологија, Androlog, венеролог, гастроентеролог, гинекологија, дерматологија, диететичар, кардиолог, козметик, ОРЛ (audiologist), неврологија, ортопедија, очен лекар (офталмолог), педијатар, пластична хирургија, стоматологијата, терапевт, уролог, phlebology , Хирург, ендокринолог, проктолог, специјалист за ултразвук, имунолог, анестезиолог, физиотерапевт, епилептолог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Новочеримушкинская, д. 34, зграда. 2
Отстранување : 0 метри
Адреса : Москва, ул. Profsoyuznaya, 5/9
Отстранување : 746 метри
Адреса : Москва, ул. Новочеремушкинская, 55, бул. 2
Отстранување : 775 метри
Адреса : Москва, ул. Профсоюзная, д.20 / 9
Отстранување : 637 метри
Адреса : Москва, ул. Zyuzinskaya, 3, 2 кат
Отстранување : 1167 метри
Адреса : Москва, Севастопольска проспект, 24, бул. 1
Отстранување : 1029 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.