Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Најдобра клиника на речната станица

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-06
Адреса : Москва, Ленинградское шо., Д. 116
Близина на метро :
Војковскаја
Речна станица
Работно време : Пон-Пет 9: 00-21: 00, Саб-Не 9: 00-18: 00
Дијагностички центар : Да

Мултидисциплинарна клиника. Нуди медицински услуги во следните области: алергологија, андрологија, гастроентерологија, хематологија, гинекологија и др. Постојат одделенија за планирана и хируршка интервенција. Во медицинскиот центар може да поминете сеопфатен преглед и брза дијагноза. Можете да добиете од станицата. м речна станица (10 мин., автобус № 199).

Дијагностички услуги

3D ултразвук 4250 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: 3D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ехокардиографија (ехокардиографија) 2950 руб. 2480 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Ехокардиографија (ехокардиографија)
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Гастроскопија 3890 руб. 2917 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Гастроскопија
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
4D ултразвук 4950 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: 4D ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Црнодробен ултразвук 1750 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Најдобра клиника на речната станица
Дијагноза: Црнодробен ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Најдобра клиника на речната станица"

Во "Најдобра клиника на речната станица" побарајте лекар

Любовь Витальевна Дербенива Љубов Виталевна
Гастроентеролог, терапевт
Акушер, гинеколог
Антон Евгеньевич Ротов Антон Евгеньевич
Андролог, уролог
Виктория Викторовна Прудникова Викторија Викторовна
Акушер, гинеколог
Мария Александровна Минасян Марија Александровна
Акушер, гинеколог, гинеколог-ендокринолог
Кирилл Васильевич Кумачев Кирил Василевич
Андролог, уролог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-26
Адреса : Москва, ул. Нижняя Красносельская, д. 15/17
Мултидисциплинарна клиника во центарот на Москва. Главните активности се оперативната гинекологија, лапароскопската хирургија, козметологијата и пластичната хирургија. Приемот го спроведуваат и мамул, кардиолог, отоларинголог, офтамолог и други специјалисти. Постои 24-часовен болница. Се наоѓа на 5 минути од станицата. м. Красноселскаја. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-54
Адреса : Москва, ул. Новочеримушкинская, д. 34, зграда. 2
Модерен медицински центар со широка специјализација. Водечките насоки во работата се радиологија, педијатрија, возрасна и педијатриска стоматологија и терапевтска гинекологија. Во клиниката, можете да издадете лекарски сертификати и да направите рутински вакцинации. Се наоѓа на 11 мин. одете од станицата. м Profsoyuznaya. Назначувањата се прават секојдневно. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 519-36-54
Адреса : Москва, ул. Новочеримушкинская, д. 34, зграда. 2
Медицински оддел, кој обезбедува дијагностички услуги и консултации на тесни специјалисти за деца до 14 години. Овде можете да го посетите секој педијатар, како и да подлежите на дуплекс скенирање, рентген, функционална дијагностика, ендоскопско испитување и ултразвук на сите органи и системи. ...

Специјалисти од лекарите на клиниката : акушер, андрологер, ветеринар, гастроентеролог, гинеколог, дерматолог, кардиолог, козметичар, ENT (отоларинголог), невролог, ортопед, терапевт, уролог, ендокринолог, специјалист за ултразвук, анестезиолог

Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, Ленинградское шо., Д. 116
Отстранување : 0 метри
Адреса : Москва, ул. Лавочкина, 23
Отстранување : 1262 метри
Адреса : Москва, ул. Dybenko, 14, Bldg. 1
Отстранување : 1389 метри
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Отстранување : 1712 метри
Адреса : Москва, ул. Фестивал, 4
Отстранување : 1712 метри
Адреса : Москва, Ленинградское шоссе, 47А
Отстранување : 2415 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.