Избор на доктор и снимање по телефон
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Клиника Капитал на Бабушкинскаја

Рекорд онлајн

Назначување во клиниката

Клиника: *
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-06
Адреса : Москва, ул. Letchika Babushkina 48B
Дијагностички центар : Да

Мултидисциплинарната клиничка мрежа на медицински центри "Капитал" обезбедува услуги во областа на неврологија, урологија, дерматологија, гинекологија, кардиологија, ендокринологија, ортопедија и општа терапија. Центарот спроведува разни видови зрачење и функционална дијагностика. Постои лабораторија. КТ / МРИ студии се спроведуваат околу часовникот. Назначувањата се прават секојдневно. Постојат попусти и специјални понуди. Се наоѓа на 5 минути пешачење од станицата. м. Бабушкинская.

Дијагностички услуги

Ултразвук на слезината 1100 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника Капитал на Бабушкинскаја
Дијагноза: Ултразвук на слезината
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на бубрезите 1600 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника Капитал на Бабушкинскаја
Дијагноза: Ултразвук на бубрезите
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на мочниот меур 1000 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника Капитал на Бабушкинскаја
Дијагноза: Ултразвук на мочниот меур
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Тироидна ултразвук 1800 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника Капитал на Бабушкинскаја
Дијагноза: Тироидна ултразвук
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Ултразвук на дојка 2100 руб.
Рекорд онлајн

Снимање на дијагностика

Клиника: Клиника Капитал на Бабушкинскаја
Дијагноза: Ултразвук на дојка
Вашето име: *
Телефон: *
Пациент:
Додај коментар
Пријавете се
Со кликнување на "Регистрирај се", се согласувате
обработка на лични податоци.
Сите дијагностички услуги на клиниката "Клиника Капитал на Бабушкинскаја"

Во "Клиника Капитал Babushkinskaya" земе лекар

Роман Александрович Романков Роман Александрович
Невролог
Гагик Мушегович Казарян Гагик Мушегович
Ортопед, трауматолог
Марина Борисовна Колесова Марина Борисовна
Кардиолог
Дзамболат Хазбиевич Плиев Џамболат Хазбиевич
Уролог
Преземете повеќе лекари

Други гранки / гранки

Телефон за снимање: +7 (499) 519-39-09
Адреса : Москва, Ленински проспект, 146
Клиничкиот центар за дијагностицирање во Југозапад нуди услуги за испитување и лекување на возрасни пациенти од 12 години. Во медицинскиот центар може да се спроведе МНР, КТ, ултразвук, гастроскопија, колоноскопија и други видови на истражување. Работи кругло-часовна МРИ дијагностика. Постојат попусти на ноќни истражувања. Потребно е претходно закажување. Можете да стигнете до трол. №84, 62 или март. №62 од чл. м Југозапад. ...
Телефон за снимање: +7 (499) 116-82-06
Адреса : Москва, Бољшој Власиевски Лејн, 9
Мултидисциплинарна клиника специјализирана за обезбедување амбулантска и дијагностичка грижа за возрасни и деца над 12 години. Лекарите прифаќаат: алерголог-имунолог, вертебрален невролог, гастроентеролог, хематолог, хепатолог, гинеколог итн. Се нудат услуги за гравитациска хирургија на крв. КТ и МРИ испитувања се спроведуваат околу часовникот со назначување. Истражување попуст од 00:00 до 08:00 - 40%. Се наоѓа во непосредна близина од станицата. м. Кропоткинская и Смоленск. ...
Телефон за снимање: +7 (495) 604-10-10
Адреса : Москва, Ленинский проспект, д. 90
Мултипрофитабилниот медицински центар на медицинскиот центар на Столица се наоѓа 15 минути со јавен превоз од метро станицата "Проспект Вернадск". Консултации се одржуваат и за возрасни пациенти и за деца од првите денови од животот. Можно е да се јавите кај докторот дома. ...
Џозеф Адисон

Со вежбање и воздржаност, повеќето луѓе можат да сторат без лекови.

Нашата група ВКонтакте
Најблиски клиники
Адреса : Москва, ул. Пилот баба, 32, Bldg. 3
Отстранување : 579 метри
Адреса : Москва, ул. Минусинскаја, 3
Отстранување : 952 метри
Адреса : Москва, ул. Осташковскаја, 30
Отстранување : 1855 метри
Адреса : Москва, Ярославское шоссе, 22, бул. 2
Отстранување : 2195 метри
Адреса : Москва, ул. Палех, 21
Отстранување : 1561 метри
Адреса : Москва, pr-d Shokalskogo, 47, бул. 1
Бришење : 1784 метри
Ги покануваме лекарите
Ги покануваме практичарите да ги советуваат посетителите на сајтот medican.site - да дознаете повеќе .
X

Почитувани посетители!
Ве покануваме да се придружите на нашата група. Само докажани и интересни информации за медицината и здравјето.